У тренера "Голосу країни-13" Івана Клименка виступили сльози від емоційного виступу його підопічної Анастасії Чабан: як це було

Голос країни
Виступ учасниці довів до сліз тренера Голосу країни-13

"Кросбатл" Стасі та Влада Шерифа на "Голосі країни-13" зворушив своєю щирістю.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ сьомого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Розпочався передостанній етап "Голосу країни" — "кросбатли". Раніше цей раунд проєкту називали "вокальні нокаути". Окрім нової назви, цьогоріч також змінили й правила: в одному протистоянні виступають учасники з різних команд, а тренери "кидають виклик" один одному. Переможця визначають глядачі в залі через голосування у спеціальному застосунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у крос-батли "Голосу країни-13": відомі всі учасники

Останні "кросбатли" сьомого ефіру розпочав Артем Пивоваров. Тренер обрав Влада Шерифа (Владислав Фісун) для завершального поєдинку епізоду. Хлопець вже співав у восьмому сезоні проєкту, та до нього ніхто не повернувся. Згодом учасник розпочав свій блог, який наразі налічує понад мільйон підписників. Влад не хоче полишати мрію стати відомим музикантом, тому знову прийшов на "Голос країни".

голос країни кросбатли влад шериф

Артем Пивоваров кинув виклик Івану Клименку. Тренер вирішив, що у цьому "кросбатлі" виступатиме Стася (Анастасія Чабан). Дівчина обожнює фольк-музику, а народні мотиви поєднує із сучасним звучанням. Вона називає свій унікальний стиль "фольк-енд-біт". Задля поширення української культури у всьому світі учасниця прийшла на "Голос країни-13", адже цей проєкт є стартом її сольної кар'єри.

голос країни кросбатли стася

На "кросбатлах" учасники по черзі виконали підготовані пісні. Влад Шериф заспівав "Друг" — Океан Ельзи: 

“Для мене дуже важливо пройти цей етап, тому що тут голосують глядачі. Хочу, щоб люди відчули, що я не просто блогер, а ще маю душу, якою співаю саме для них”.

Потужний вокал Влада та його харизма викликали мурашки по тілу у глядачів. Щире виконання відомої пісні приголомшило всю глядацьку залу.

голос країни кросбатли влад шериф

Стася заспівала "Фортеця Бахмут" — Антитіла. Учасниця переписала один з куплетів пісні від жіночої особи. Таким чином вона хоче подякувати всім українським жінкам за їх силу:

“Мені хочеться, щоб наш міцний етнокод звучав по всьому світі. Такої енергетики, як в українській пісні, немає ніде”.

Емоційність виступу Стасі підкорила всіх глядачів. Її чесність та приголомшливий вокал змусила тренера Івана Клименка просльозитися. 

голос країни кросбатли стася

Після виступів Влада Шерифа та Стасі тренери прокоментували їхні номери. Артем Пивоваров запевнив, що на Влада чекає велике музичне майбутнє:

"Я знаю, що попереду на тебе чекають великі сцени і велике майбутнє, тому що саме таким артистам як ти випаде доля лікувати душі українців”.

Іван Клименко подякував Стасі за її старання щодо популяризації української культури:

“Ти — це уособлення нової української музики. У своєму віці ти вже робила фольклорні експедиції по Україні. Ти відновлюєш цю культуру, і я вдячний за це”.

За правилами "кросбатлів" глядачі шляхом голосування вирішують, хто пройде далі. На цьому етапі їм більше відгукнувся виступ Стасі, яка за результатами раунду потрапляє до прямого ефіру. Влад Шериф закінчує участь у цьому сезоні проєкту.

Дивіться виступи Влада Шерифа та Стасі, що транслювали на "1+1 Україна":

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі