Уперше в історії Голосу країни тренери почнуть блокувати одне одного

Голос країни

Дізнавайтеся про нововведення на Голосі країни.

Поділитися:

Цієї неділі на каналі 1+1 телеглядачі побачать другий епізод сліпих прослуховувань найвокальнішого проекту , тренерами якого стали шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK та співак міжнародного рівня, номінант Grammy Dan Balan. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенія Бахчалова: Інтерв’ю з учасницею Голосу країни-9

Цікаво, що вперше в історії української версії шоу тренери почнуть блокувати крісла одне одного. Хто перший зважиться на такий вчинок, побачимо 27 січня.

Цього разу випуск буде не менш цікавим і насиченим на яскраві виступи. Заради уваги тренерів учасники намагатимуться здивувати зірок не тільки своїми тембрами та потужними вокальними даними, а й неординарними музичними стилями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни — це максимальна імпровізація», — MONATIK поділився враженнями від тренерства

На сцені Голосу країни свої сили спробує колишня учасниця балету товстунок Вікторія Ягіч з міста Гатне. Ніжна і любляча мати прийшла на проект, аби показати себе в ролі самостійної вокалістки.

«Колись з групою пробувались на один відомий музичний проект, нічого не вийшло. Про Голос країни навіть подумати боялась, бо це вища ліга. Але я настільки натхнена родинним щастям, і підтримкою чоловіка, що зараз готова ризикнути і всій країні показати себе, як цікаву співачку», — розповіла учасниця.

Юний романтик із Молдови Даніель Швець пережив кохання без взаємності і потрапив до лікарні. Але у хлопця виникла інша проблема. У нього виявили важке захворювання. Не опустивши руки, він почав займатися музикою, яка допомогла йому віднайти внутрішні сили. І сталося диво, адже він почав одужувати. Свою могутню енергетику він спробує донести всім глядачам та тренерам на проекті. Чи вдасться йому своїм співом доторкнутися до душ тренерів, глядачі дізнаються вже цієї неділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хайат: Інтерв’ю з учасником Голосу країни-9

Амбіційна та цілеспрямована офіціантка з Запоріжжя Ніка Тупилко звикла ставити перед собою цілі і йти до них попри все. Так заведено у них в родині. І зараз її мета – це музика, бо це те, що приносить їй найбільше задоволення. Дівчина мріє стати відомою співачкою. А як поставила таку ціль, то перешкод для неї не існує.

«Голос країни — це як трамплін в шоу-бізнес. Хочу потрапити туди і виступати на великих сценах. Я маю ділитися своєю енергією, бо її дуже-дуже багато!» — прокоментувала дівчина.

Нагадаємо, дев’ятий сезон проходить під гаслом «Зірки серед нас», тому проект обіцяє відкрити невідомих раніше вокалістів із народу. Команда проекту в період кастингів прослухала більше десяти тисяч вокалістів, з яких близько 100 пройшли на сліпі прослуховування.

Новини по темі