Учасниця Голосу країни довела Сергія Бабкіна і Потапа до сліз

Голос країни

Зіркових тренерів розчулив проникливий виступ вокалістки.

Поділитися:

Вчора глядачі телеканалу 1+1 побачили півфінал , в рамках якого зіркові тренери проекту разом з українцями визначилися із четвіркою фіналістів восьмого сезону. Так, наступної неділі за горде звання «голосу країни», 3-місячну ротацію на ХітФМ, а також квартиру у ЖК «Щасливий» буде боротися підопічна Сергія Бабкіна Олена Луценко, Анна Трінчер з команди Джамали, вокалістка Потапа Србуі Саргсян та Андрій Рибарчук, наставником якого є Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер прокоментувала стосунки з «однокласником» по Школі

Першим недільного вечора на сцену Голосу країни-8 вийшов підопічний Тіни Кароль учасник Ліги сміху Михайло Сосунов.  Своїм виконанням хіта Justin Timberlake «Cry me a river» та яскравим запальним номером хлопець змусив всіх зіркових тренерів піднятися з червоних крісел і танцювати впродовж всього виступу.

«Мішо, ти справжній артист: завжди відчуваєш, про що співаєш та вмієш зарядити глядача своєю енергетикою. Сьогодні ти себе перевершив», - сказала Тіна Кароль, а Потап додав, що це був неймовірний початок півфіналу «Голосу країни» і подарував хлопцю свою прикрасу – реперський ланцюжок.

Ще один учасник з команди Тіни Андрій Рибарчук у прямому ефірі виконав чуттєвий хіт Sia «Chandelier», а разом з зірковим наставником хлопці заспівали композицію тренера «Ніжно». 

За результатами глядацького голосування Михайло отримав 23%, Тіна Кароль віддала хлопцю 51%. Тим часом, Андрій став фіналістом команди співачки, отримавши від глядачів 77% , від тренера – 49%.

Підопічна Джамали та зірка серіалу Школа Анна Трінчер у прямому ефірі виконала пісню «Не питай мене». 

«Я дякую Ігорю Покладу за таку щиру пісню. Аню, думаю, що своїм виступом ти надихнула глядачів на чисте та щире кохання», - сказала Джамала. 

Разом з тренером Анна та Христина Храмова заспівали легендарний хіт Whitney Houston «I want dance with somebody», а також розповіли, що Джамала приїжджала на репетиції з маленьким синочком. Цікаво, що у спільному номері команди української співачки взяли участь зірки «Танців з зірками» Ігор Кузьменко, Степан Місюрка, Євген Кот і Анна Паламарчук.

Фіналісткою Джамали стала Анна Трінчер, отримавши від глядачів 74%, від Джамали – 40%. Тим часом, Христина Храмова залишила проект: глядачі віддали дівчині 26% , тренер - 60%.

Підопічна Потапа Србуі Саргсян відкрила боротьбу у своїй команді за місце у фіналі з чуттєвим хітом Whitney Houston «Run to you», чим довела зіркового наставника до сліз:

«Мені дуже шкода, що зараз все менше пишуть пісні з глибоким сенсом, а у шоу-бізнесі майже немає виконавців з таким широким діапазоном, як у тебе, Србуі. Я плакав весь виступ, це буває рідко», - звернувся до вокалістки Потап. Цікаво, що разом зі своїми підопічними шоумен вперше заспівав англійською – хіт Busta Rhymes і  Mariah Carey «I know what you want».

Учасник Голосу.Діти-2 Микита Трондін здивував глядачів піснею ОЕ «Квітка», але залишив проект, отримавши від тренера 40%, від глядачів -31%. Фіналісткою Потапа стала Србуі Саргсян – наставник подарував дівчині 60%, глядачі – 69%.

«Серденько» команди Сергія Бабкіна Олена Луценко на головній вокальній сцені країни виконала композицію Миколи Мозгового «Минає день, минає ніч», чим змогла достукатися до сердець глядачів та довела до сліз Сергія Бабкіна і Потапа.

«Олено, коли ми вперше зустрілись, я тебе назвав переможцем Голосу країни-8. Я досі так вважаю», - сказав Сергій,  Потап назвав дівчину хранителькою коду нації.

Монтувальник сцени Дмитро Самко вразив Джамалу своїм виконанням пісні гурту Сплін «Романс», а разом  з тренером учасники здивували українців хітом The Beatles «Come Together». За результатами глядацького голосування Дмитро отримав 42%, Сергій віддав хлопцю 43%. Тим часом, Олена стала фіналісткою команди тренера, отримавши від глядачів 58%, від наставника – 57%.

Цікаво, що до знімального павільйону недільного вечора завітали батьки Джамали, а також вся сім’я Сергія Бабкіна.

Зазначимо, що відкрила святковий ефір Тіна Кароль з попурі із власних хітів, а також на головній вокальній сцені країни виступили популярні українські артисти DZIDZIO, ДахаБраха і гурт «Mountain Breeze».

Нагадаємо, що у фіналі Голосу країни переможця восьмого сезону визначать глядачі шляхом телефонного та смс голосування. Наразі триває продаж квитків на прямі ефіри восьмого сезону Голосу країни, які можна придбати за посиланням.

Дивітьcя фінал Голосу країни-8 наступної неділі, 29 квітня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов до фіналу Голосу країни

Новини по темі