Учасник "Голосу країни-12" Gera Gerc представив власний трек у стилі реп, який присвятив українській армії

Голос країни
Gera Gerc присвятив пісню українським захисниках у нокаутах Голосу країни-12: відео

Не пропустіть виступ Gera Gerc у нокаутах "Голосу країни-12".

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ в ефірі – прем’єра другого епізоду "Нокаутів" наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена перших фіналістів 12 сезону головного вокального проєкту "Голос країни"

У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Gera Gerc "Голос країни-12"

На сцені — екстремал, радіоведучий, репер та волонтер Gera Gerc:

“Я допомагаю людям, які втратили домівки, які вимушені були переїхати зі своїх рідних міст, а також допомагаю армії будь-який можливим способом”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця “Голосу країни-12” Інесса Грицаєнко вразила історією про непросте дитинство: “Виступала у ресторанах, щоб себе прогодувати, щоб вистачало на проїзд”

В ефірі нокаутів реп-виконавець презентував власну пісню “Awesome”, яка написана на підтримку всіх українців та армії.

“Закликаю вас вірити в армію, ЗСУ та продовжувати дивитися найкраще шоу країни навіть у такі важкі часи. Саме воно дарує нам приємні емоції”, — каже Gera Gerc.

Gera Gerc в нокаутах "Голосу країни-12"

Потапу сподобався виступ репера: 

“Ти ризикнув, і завдяки тобі на цій сцені був і лунав хіп-хоп”.

Однак Потап вирішив не садити Gera Gerc на жодне із крісел, і це рішення здивувало і суддів, і глядачів. На жаль, хлопець покинув проєкт. 

“Дякую проєктові за те, що мав можливість бути тут, на сцені. Дякую музикантам. Почуємося обов’язково”, — прокоментував репер. 

Дивіться повний виступ виконавця: 

Стежте за 1+1 у телеграм.

Новини по темі