Юрій Горбунов розповів подробиці зйомок сліпих прослуховувань «Голосу країни-12»: як підтримує учасників та чи обговорює з Катериною Осадчою вибір тренерів

Голос країни

Ведучий Юрій Горбунов розповів, як проходили зйомки сліпих прослуховувань «Голосу країни-12».

Поділитися:

Юрій Горбунов у шоу «Твій день» розповів, як проходили зйомки сліпих прослуховувань «Голосу країни-12». Також ведучий поділився з глядачами, чи подобається йому працювати на проєкті разом з дружиною Катериною Осадчею та як він підтримує учасників шоу під час вибору наосліп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни-12» на 1+1: тренери шоу заспівали «Щедрик» у новорічній промо-кампанії

Про зйомки сліпих прослуховувань 12 сезону «Голосу країни» Юрій Горбунов розповідає:

«Кожного разу я дивуюся, звідки в нас така кількість таких талановитих людей! Це ж уже 12 сезон! Я завжди на боці учасників. Все одно рішення тренерів – це суб’єктивна штука. Але я впевнений, що все, що відбувається – це на краще».

Голос країни

Юрій Горбунов зізнався, що йому подобається вести «Голос країни» разом з дружиною Катериною Осадчою, і вони звісно обговорюють вдома неймовірно талановитих учасників шоу. 

Як же зіркова пара планує зустрічати Новий рік? Горбунов говорить:

«В новорічну ніч ми працюємо, але після свят, сподіваюся, у нас буде відпустка, тому що цей рік виявився доволі напружений і не зовсім ординарний. Дуже хочеться, щоб у 2022 році закінчилися всі ці пандемії і обмеження. Ми живемо постійно під страхом, ти не знаєш, яким буде завтра, і так весь світ. Це жахливо і хочеться, щоб пандемія нарешті залишилася у минулому».

Всім глядачам 1+1 Юрій Горбунов побажав, перш за все, бути здоровими. А також щоб усі мрії збувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі "Голосу країни-12" Юрій Горбунов та Катерина Осадча похрестили молодшого сина

Нагадаємо, нещодавно відбулися зйомки сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу країни «Голос країни-12». Тренерами «Голосу країни-12» стали: найавторитетніший український продюсер Потап, попкоролева Оля Полякова, діджитал-сенсація DOROFEEVA і рок-легенда, соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Дата прем’єри сезону стане відома незабаром. Слідкуйте за «Голосом країни-12» у соціальних мережах:

Facebook: www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: www.instagram.com/goloskrainy_official

YouTube: www.youtube.com/c/goloskrainy.

ФОТО: Instagram/kosadcha

Новини по темі