«Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» на 1+1: Потап подякував батьку, а NK розповіла, як здолала депресію

Вечір прем’єр з Катериною Осадчою на 1+1: зірки презентують нові пісні та заспівають добре відомі суперхіти

Вже 26 грудня о 21:00 на телеканалі 1+1 покажуть концерт «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою», в якому зірки вже традиційно презентують нові пісні та співають добре відомі суперхіти.

Поділитися:

Окрім виконання прем’єрних пісень, зірки ділилися з Катериною Осадчою своїми секретами, та відповідали на пікантні запитання телеведучої.

NK фото

Співачка NK, яка презентувала пісню під назвою «Обидно», розповіла про шлях подолання депресії та дала пораду, як бути «в ресурсі» та «в моменті»:

«Якось на мене напала депресія, якої до цього ніколи не було. Для її подолання мені порадили обливання холодною водою. Як виявилось, це дійсно допомагає. Деякі скажуть: де зв’язок між водою та твоїм настроєм? Але це дуже наповняє тебе зсередини, все тіло кидає в жар і ти відчуваєш справжній приплив сил та енергії. А ось щоб «бути у моменті», потрібно жити тут і зараз. Наприклад, коли я засинаю, часто в моїй голові крутиться багато ідей та думок, які заважають заснути, тоді я починаю фокусуватись на тому, що мене оточує. Для того, щоб поринути у сон, я думаю: який запах я зараз відчуваю, чи подобається мені мій матрац, як розслабляються м’язи, і тоді я засинаю дуже швидко. Це і значить для мене бути в моменті».

велбой фото

Також у залі були присутні родини зірок. Лідер гурту «БЕZ Обмежень» Сергій Танчинець приїхав на концерт з дружиною Галиною та донькою Настею, а ось Michelle Andrade супроводжувала мама. Артистка презентувала новий хіт під назвою «Без сна», та заспівала акапельно традиційну болівійську «колядку» під назвою «Feliz Navidad». В компанії продюсера та тренера шоу «Голос країни» Потапа був його батько.

Вечір прем'єр фото

«Сьогодні в залі мій батько, Андрій Потапенко. Колись він дав мені в руки гітару, і я вдячний йому за те, чого він мене навчив. Вважаю, що батько кращий музикант, аніж я. Він мультиінструменталіст, грає на акордеоні, гітарі, фортепіано. Нещодавно він взяв гітару, та записав декілька пісень з мамою Насті Лідою. Якось після концерту у Палаці спорту він сказав, що в мені щось є, і це було головною оцінкою моєї творчості. Батько заклав в мені головні принципи: бути чоловіком та вихованою людиною. Кожного разу, коли батько в залі – це для мене невеличкий екзамен».

Потап фото

В інтерв’ю для «Світського життя з Катериною Осадчою» Андрій Потапенко прокоментував відносини з сином: «Я пишаюся моїм сином та просто в захваті від нього, адже якщо його творчість подобається людям, то я все зробив правильно».

Якими секретами поділилися зірки з Катериною Осадчою, та які хіти презентували, дивіться вже 26 грудня о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі