В останніх вокальних боях Голосу країни-9 у Тіни Кароль з'явиться новий фаворит

Голос країни
Голос країни 9: Яким буде другий ефір вокальних боїв

Яскравий фінал етапу музичних поєдинків.

Поділитися:

Цієї неділі, 17 березня, о 21:00 на телеканалі 1+1 пройде вирішальна битва дев’ятого сезону, яка здивує глядачів неймовірними виступами народних талантів та змусить переживати за своїх улюблених учасників. На етап вокальних боїв пройшли найсильніші, тому тренери Тіна Кароль, Потап, MONATIK та Dan Balan будуть змушені приймати надскладні рішення.

Тренери підготували нові яскраві кавери для виступів учасників, аби самородки змогли продемонструвати свої здібності  якнайкраще. Під час одного з номерів мультиартист MONATIK не зможе втримати свої емоції, а співачка Тіна Кароль розкаже, за кого вона буде відправляти свої СМС під час фіналу.

Так, на сцену Голосу країни-9 на вокальні бої цієї неділі готуються вийти перероджений артист Девід Аксельрод з вокалісткою із Риги Яною Клявінею, рекордсменка серед переглядів на YouTube Катерина Бегу з киянином Олександром Тесленко, комп’ютерщик, який хоче пов’язати своє життя з музикою, Олександр Мороз з самородком із Крутоярівки Магдаленою Паскар та інші народні таланти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова історія відомого артиста: Інтерв’ю з Девідом Аксельродом

Підтримати учасників також прийдуть артисти українського шоубізу. Деякі вокалісти будуть навіть виконувати їхні популярні хіти. Глядачі цього разу побачать співачку Надю Дорофєєву та фронтмена гурту «Друга ріка» Валерія Харчишина

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-9 – 9 випуск онлайн – вокальні бої 17.03.2019

Хто з учасників заспіває їхні композиції, та хто пройде далі в проект, телеглядачі каналу 1+1 дізнаються вже скоро.

Нагадаємо, цього сезону вперше в історії Голосу країни вокалістам дали нову можливість стати частиною проекту. Усі бажаючі, хто не зміг пройти далі, або ті, хто просто боялися спробувати себе на кастингах чи на сцені, могли випробувати себе в новому вокальному онлайн-відборі #другийшанс. За час проекту учасники виклали вже близько 3-х тисяч відео. 14 березня відбір офіційно завершився. Наразі четвірка онлайн-тренерів, заявлених раніше: LAUD, Анна Трінчер, Антон Копитін та Олена Луценко готуються відібрати 8 найкращих вокалістів конкурсу. Зовсім скоро стане відома дата онлайн-відбору.

Дивіться анонс Голосу країни-9: 

Новини по темі