"Вщент розбита хата двома прильотами рашистських ракет", — тренер "Голосу країни" Потап показав відео з поїздки до Ірпеня

Голос країни
Потап показав, як в Ірпені волонтери відбудовують зруйнований рашистами дім

Відомий продюсер та співак показав, як українські волонтери відновлюють зруйнований рашистами дім в Ірпені.

Поділитися:

Тренер вокального проєкту "Голос країни" Потап відвідав волонтерів, які допомагають відбудовувати зруйнований російськими військовими дім в Ірпені.

У своєму дописі в Instagram він опублікував відеоролик, яким вкотре продемонстрував силу та небайдужість українців до чужого горя.

"Неймовірні історії людяності та підтримки наших волонтерів не можуть не вражати і не давати надію на перемогу та відродження України. Ущент розбита хата двома прильотами рашистських ракет, сім'я, яка про це дізналася з ірпінських Telegram-каналів — це наша страшна реальність. Але є люди, які просто приходять на допомогу, тому що вони — люди, тому що вони — українці", — написав Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми відбудуємо все ще краще", — тренер "Голосу країни" Потап відвідав Ірпінь та підтримав волонтерів, які відбудовують місто

За словами тренера "Голосу країни", волонтери з різних куточків країни взялися допомагати у відновленні дому, адже не могли стояти осторонь чужої біди. А українські артисти тим часом піднімають бойовий дух та настрій місцевих піснями та виступами.

"І у цьому вся суть нашої України! Знайшлися буд. матеріали, знайшлися люди, які допомогли з розміщенням, знайшлись гроші і навіть артисти, які підтримують дух Волонтерства! Магнітуда любові до своєї землі, культури і людей така сильна, що я впевнений, що сім’я Олександра дуже скоро зайде у свою оновлену хату!" — поділився спостереженнями продюсер.

Нагадаємо, вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нових епізодів головного вокального проєкту "Голос країни", показ якого було перервано через початок повномасштабної агресії рф проти України. У продовженні сезону буде потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників. Метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передовій — 18 квадрокоптерів, які допоможуть нашим воїнам бути ще більш ефективними, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати дії для звільнення України.

Новини по темі