Захисниця Азовсталі "Пташка" заспівала у фіналі "Голосу країни-12" (відео)

Голос країни
Захисниця Азовсталі "Пташка" заспівала у фіналі "Голосу країни-12": відео

Відома парамедикиня виконала композицію "Спи, маленький козак" із закликом до визволення військовополонених.

Поділитися:

Цієї неділі, 20 листопада, о 19:00 на телеканалі ТЕТ стартував грандіозний патріотичний суперфінал головного музичного проєкту "Голос країни-12". Цього разу глядачі бачать не лише виступи суперфіналістів, а й запрошених гостей. Серед таких — захисниця Маріуполя з позивним "Пташка" Катерина Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з фіналістів “Голосу країни-12” мріє про подорож на Марс, а хто чекає на поповнення в родині: ТОП-5 фактів про талановитих учасників, яких ви могли не знати

На сцену "Голосу країни-12" вийшла захисниця Азовсталі, парамедикиня Катерина Поліщук з позивним "Пташка", яка довгий час знаходилася у російському полоні. Дівчину запросили заспівати у суперфіналі "Голосу країни" в прямому ефірі "Сніданку з 1+1" продюсери проєкту. І от сьогодні вона виконує чутливу композицію "Спи, маленький козак" із закликом до визволення військовополонених. Саме цю пісню Катерина виконувала на відомому відеоролику з Азовсталі, що облетів весь світ.

"Я хочу подякувати всім, хто бореться, всім, хто тримається, всім, хто співає, тому що ми маємо бути незламні як сталь. Ми повинні зробити все, щоб кожен маленький козачок і маленька козачка дочекалися свого тата, дочекалися свою маму з війни, з російського полону. Я хочу, щоб ми це зробили з вами разом і показували кожного дня і кожної хвилини, які ми езламні, як незламна "Азовсталь". Свободу захисникам "Азовсталі"! Свободу захисникам України! Дякую!", — заявила Пташка зі сцени.

Нагадаємо, під час активних бойових дій в Маріуполі відома парамедикиня Катерина Поліщук співала захисникам колискові в укриттях Азовсталі, адже музика допомогала хлопцям з Азовсталі при фантомних болях, коли знеболювальні вже не працювали.

У суперфіналі "Голосу країни-12" виступили дитячий хор GolDem kids з територій, які постраждали від російської агресії, співак SHUMEI, а також очікується на виступ гурту Антитіла.

Новини по темі