Завершилося народне голосування на "Голосі країни-12"

Голос країни
Народне голосування на "Голосі країни-12" завершено: подробиці

Глядачі "Голосу країни" вже віддали голоси за своїх улюбленців.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі ТЕТ показали другий епізод "Нокаутів" наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України та відновлена за ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли. Це був останній телевізійний епізод напередодні суперфіналу, який глядачі зможуть побачити 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена фіналістів головного вокального проєкту "Голос країни-12"

Одразу після закінчення останнього телевізійного епізоду "Нокаутів" народний тренер Андрій Мацола та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька оголосили приємну новину для учасників, які вибули на попередніх ефірах. Так, телеглядачі шляхом народного голосування мали змогу повернути одного з вокалістів, який залишив проєкт на етапі "Нокаутів" у команду "Другого шансу". Народне голосування розпочалось на сайті телеканалу 1+1 та тривало 48 годин. Всі голоси глядачів зараховані.

Наразі організатори взяли час, щоб перевірити достовірність голосів. Результати голосування будуть оголошені у прямому ефірі "Голосу країни-12" у неділю, 20 листопала, о 19:00 на телеканалі ТЕТ. Нагадаємо, минулого сезону таким чином телеглядачі повернули до проєкту Сергія Лазановського, який врешті переміг у "Голосі країни-11".

Новини по темі