Злата Огнєвіч прокоментувала свою участь у Голосі країни

Голос країни

На сцену вокального шоу вийшла зіркова учасниця.

Поділитися:

У другому випуску сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу Голос країни на сцену вийшла популярна українська співачка Злата Огнєвіч. Злата заспівала пісню One day і повернула до себе усі тренерські крісла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч зізналася, чому прийшла на Голос країни-8

Злато, неймовірно приємно, що ти прикрасила наш вечір сьогодні. Дякуємо тобі за такий професіоналізм. Наш талант виховувала одна вчителька, і ми їй дуже вдячні, - прокоментувала виступ Злати Тіна Кароль. 

Артистка розповіла, чому вирішила спробувати свої сили на головній сцені країни, а також поділилась, чим проект вразив співачку:

«Я вирішила прийти на Голос країни для того, щоб підтримати учасників і показати їм, що не потрібно бояться себе і експериментів у музиці, а також допомогти перебороти страх тим, хто дивиться кожен випуск програми і уявляє себе на сцені, але все ще не впевнений у своїх силах. Страшно завжди, і я теж хвилююся, але воно того варте. На сцені страх перетворюється у кураж, і ти вже забуваєш про все: отримуєш неймовірне задоволення від музики. Голос країни відрізняється від інших сцен світу тим, що тут присутній український колорит: наш народ дуже глибокий, мелодійний, мрійливий».

Злата Огнєвіч обрала команду Потапа, але у подальшому братиме учать у проекті, як зірковий радник шоумена та продюсера. Вперше в українській історії «Голосу країни» популярна співачка допомагатиме тренеру на репетиціях з учасниками, а також консультуватиме при підборі репертуару для вокалістів.

«Мені буде дуже приємно разом з Потапом працювати з вокалістам, і таким чином скоротити їм час на творчі пошуки», - сказала Злата.

В свою чергу, Потап зізнався, що був вражений вибором співачки:

«Злата Огнєвіч - вокалістка з великим досвідом, знанням і розумінням того, як працювати зі своїм голосом, щоб успішно виступати на сцені і на таких масштабних конкурсах, як «Євробачення». Я радий, що серед всіх тренерів, вона обрала саме мене».

Також Злата відверто розповіла про своє дитинство та момент, коли зрозуміла, що музика є її покликанням:

«Моїм першим майданчиком для виступів стало подвір’я у бабусі. Там була лавка, на яку я ставала і співала перед тим, як ми з моїми друзями йшли грати у хованки. Я знала дуже багато українських пісень, яких мене навчила бабуся. Вже тоді я зрозуміла, що музика - це моє покликання», - зізналась артистка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч перед дуетом з Андреа Бочеллі з'їздила на його батьківщину за натхненням

Новини по темі