Як захистити дитину від сексуального насилля: пояснює психологиня в "Говорить вся країна"

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Як вберегти дитину від сексуального насилля: пояснення психолога в "Говорить вся країна"

У токшоу "Говорить вся країна" розповіли правду про злочин над неповнолітньою дівчиною.

Поділитися:

З понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" глядачі мають змогу побачити нові серії суспільно-важливого токшоу "Говорить вся країна", яке має на меті розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій. У новому випуску ведучий проєкту Олексій Суханов разом з експертами розкрив заплутану історію знущання над неповнолітньою дівчиною Валентиною. Як захистити дитину від насилля?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “В якому стані та де б ви не були, вас не мають права зґвалтувати”: експерти токшоу “Говорить вся країна” розказали, що робити в разі домагань

Під час сімейного застілля 14-літня дівчинка Валя випадково зізналася, що надавала інтимні послуги дорослому чоловікові. Рідна тітка подала заяву до поліції. З'ясувалося, що знущання з дитини тривало понад чотири роки. Кривдника притягнули до відповідальності, однак Олександр, дядько дівчинки, впевнений, що не всі винні ще покарані. Він прагне побачити за ґратами власну сестру – матір потерпілої, яка начебто сама влаштувала "сексуальний бізнес".

Як захистити дитину від сексуального насилля, пояснила психологиня Оксана Диптан:

"Насамперед сім'я повинна з 3-4-х років навчати дитину розпізнавати та захищати свої особисті кордони. Є правило нижньої білизни — до всього, що сховано під білизною, може мати право доступу лише сама дитина або за потреби доктор". 

Чи дійсно у скоєному з Валентиною винна мати Тетяна та що покажуть результати поліграфу, дивіться у новому випуску "Говорить вся країна":

Новини по темі