Ексклюзивно у токшоу “Говорить вся країна” розкриють подробиці гучного вбивства в Ізмаїлі

Говорить вся країна
Скоро
Ексклюзивно у токшоу Говорить вся країна розкриють подробиці гучного вбивства в Ізмаїлі

До студії проєкту “Говорить вся країна” завітає кума загиблого Марія, яка розповість подробиці трагедії.

Поділитися:

Вже сьогодні, 7 вересня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” покажуть новий епізод суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна”, яке має на меті розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перетворимо проблеми на план дій: на "1+1 Україна" стартує новий сезон “Говорить вся країна"

Телеглядачі побачать гучну історію, яка розповідає про вбивство 27-річного Ігоря, мешканця Ізмаїла. Історія отримала неабиякий розголос, адже у жорстокому вбивстві підозрювали колишню дружину Ігоря Марину. Чоловіка майже добу шукали по всій Одеській області і знайшли закопаним живцем у лісосмузі. Як виявилося, ще добу чоловік був живим під землею. За словами друзів та близьких вбитого, до злочину причетна його дружина Марина разом із своєю сім’єю.

Говорить вся країна 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від історій до реальних змін: як "Говорить вся країна" допомагає трансформувати життя українців

До студії проєкту “Говорить вся країна” завітає кума загиблого Марія, яка розповість подробиці трагедії. Жінка впевнена, що у смерті її родича винна Марина - цивільна дружина Ігоря, з якою вони разом виховували спільного сина. Адже за словами Марії, після того, як тіло вбитого чоловіка знайшли, цивільна дружина припинила виходити на зв’язок з іншими родичами та знайомими, хоча до цього намагалася посприяти слідству та допомагала шукати Ігоря. Саме Марина вказала поліції на те, що вбитого чоловіка можна шукати у лісосмузі.

У студії експерти проєкту спробували з’ясувати, чи могла Марина або будь-хто з її родини вбити чоловіка.

«Уявімо, що вбивство дійсно відбулось за участі її близьких родичів. Вона могла знати про це, але приховувати їхню причетність до вбивства. Тому усім могло здаватися, що вона брала участь у цьому злочині. Насправді ж Марина могла просто знати про його деталі і не повідомляти правоохоронні органи. В цьому вже буде розбиратися суд», - каже Сергій Старенький, колишній голова Державної пенітенціарної служби України.

Марина, яку вважають причетною до скоєного та її мама Надія також завітали до студії “Говорить вся країна”. Жінки запевняють, що не причетні до вбивства та не знають справжніх винуватців цієї справи, а будь-які звинувачення у їхній бік вважають безпідставними.

Тата підозрюють, тому що він останній, хто його бачив того вечора. А чому підозрюють мене, я не знаю”, - каже цивільна дружина.

Які ексклюзивні подробиці вдалося дізнатися команді проєкту “Говорить вся країна”, хто насправді покриває справжнього злочинця та що покаже поліграф, дивіться вже сьогодні, 7 вересня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Говорить вся країна 1+1

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

Дивіться токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” з понеділка по четвер о 19:30.

Кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій. 

Більше подробиць читайте на сайті.

Новини по темі