“Говорить вся країна” на 1+1 Україна: у токшоу розкрили нові подробиці тяжких злочинів Першої Віце Міс Броварів

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Говорить вся країна: у токшоу розкрили нові подробиці тяжких злочинів Першої Віце Міс Броварів — 1+1

Вчора, 6 березня, о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбувся показ нового епізоду головного токшоу “Говорить вся країна”, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявляються нові факти кейсів, що сколихнули всю країну.

Поділитися:

Вчора телеглядачі побачили розмову із учасниками резонансної історії під назвою “Про що мовчать діти королеви краси”, яка в кінці лютого, одразу після зйомок проєкту, шокувала всю країну. Команді проєкту “Говорить вся країна” стало відомо про факт знущання та сексуального насильства над дітьми. 29-річна мати трьох дітей Юлія, яка має титул “Перша Віце Міс Броварів”, та її 35-річний співмешканець декілька років знущалися та ґвалтували дітей неприродним способом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я закликаю кожного планувати своє майбутнє, тому що будь-яка війна має свій кінець", – Олексій Суханов, ведучий "Говорить вся країна"

Першою бити на сполох стала сусідка жінки. Вона побачила оголену 3-річну дівчинку, яка бігала в під’їзді босоніж. Сусідка каже, що дітей морили голодом та знущалися з них. Після цього інциденту мати прийшла до сусідки з ножем та погрожувала розправою за розголос.

“Судячи з того, що відбувалося у тому домі, дітям там не місце. Одного разу я була вдома і почула дуже голосний дитячий крик. Коли я вийшла у під'їзд, то побачила повністю оголену дитину, яка бігає в під’їзді босоніж. Я звернулася до неї: де твоя мама? Вона була вся в сльозах, кричала нелюдським голосом і нічого мені не сказала. Весь час діти ходили по вулиці голі, голодні, вона часто била дітей лозиною так, що залишалися смужки на шкірі. В хаті дуже брудно, ми з сусідами благали врятувати діток. Потім Юля прийшла до мене в стані алкогольного сп’яніння та погрожувала ножем. Вже тоді я викликала поліцію ”, - каже сусідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я більш за все хотів, щоб люди з України відчули нашу солідарність", — лідер гурту SCORPIONS в ексклюзивному інтерв'ю Олексію Суханову

Після зйомок програми команда проєкту звернулася до поліції, яка приблизно за місяць повністю завершила розслідування справи. 

“В січні до нас звернулася патронатна родина і повідомила про те, що діти, яких вони взяли під тимчасову опіку, розповідають про дуже страшні речі. Коли ми почали розслідування то з’ясувалося, що 29-річна жителька Броварів вчинила ряд дуже тяжких правопорушень щодо своїх неповнолітніх дітей. Їй оголошено про підозру у згвалтуванні трьох дітей 12, 5 та 3 років. Ще в серпні цього року родина викликала увагу соц.служб жахливими умовами утримання дітей, антисанітарією, брудом, відсутністю харчування для дітей. Саме тоді дітей вилучили до патронатної родини. За деякий час, поки діти жили у цій родині батьки помітили дуже дивну поведінку дітей. За місяць ми відкрили цілий ряд кримінальних проваджень, та провели психіатричну експертизу, щоб підтвердити, чи дійсно були факти сексуального насильства, згвалтування, торгівлі дітьми, погрози вбивства. На даний момент ми отримали результати експертиз, які підтвердили, що діти говорять правду. Протягом тривалого часу мати знущалася над дітьми, скоювала сексуальне насильство неприродним способом, ставила дітей навколішки, била, позбавляла їжі, залякувала дітей та експлуатувала. Днями жінку було взято під варту без права внесення застави. Вона діяла не сама, а разом зі своїм 35-річним співмешканцем. Його також було взято під варту. Пара може отримати до 15 років позбавлення волі, а також позбавлення майна”, - каже поліціянтка.

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій.

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі