Інтуїція чи параноя: у “Говорить вся країна” розібралися у ситуації в сім'ї військового, від якого приховують власну доньку

Говорить вся країна
Скоро
Сімейна драма військового: що виявить тест на батьківство у новому епізоді “Говорить вся країна”
1+1

Що покаже тест на батьківство, та чим займалась дружина поки чоловік служив на фронті - розповіли у “Говорить вся країна”.

Поділитися:

З понеділка по четвер, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбувається показ нового сезону суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. 

Темою нового епізоду стала скандальна ситуація у сім'ї військового і його дружини. Чоловік Ростислав, повернувшись з фронту очікував побачити новонароджену доньку, та за 6 місяців життя, донечку дали побачити всього 2 рази. Ростислав впевнений, що дружина зраджувала йому під час його військової служби, а зараз приховує дитину, бо вона від іншого чоловіка і з кожним днем стає дедалі схожою на “справжнього” батька. Сама ж Юлія запевняє, що була вірною дружиною, а сумніви колишнього - це вплив його матері. Та чи дійсно кохана зраджувала Ростиславу, поки він боронив країну? Чи може дідусь маленької дівчинки бути її біологічним батьком і які таємниці розкриє поліграф?

Експертка проєкту, провідна фахівчиня із соціальної роботи Оксана Царьова прокоментувала ситуацію в їх сімʼї:

"Я не зовсім розумію, чи існувало кохання у даних стосунках. Маю сумніви, що з її боку була симпатія до чоловіка. Юлія дійсно давала привід сумніватися у батьківстві, тому Ростислав вчинив правильно, звернувшись до ДНК-тесту, аби дізнатися правду.".

Така сумнівна поведінка Юлії стривожила і маму Ростислава - пані Тетяну. Жінка відкрила ще одну правду про Юлію, що та, виявляється, набрала кредитів і тепер Ростислав з мамою змушені віддавати ці гроші. Юлія, на думку матері ніяк не підтримувала чоловіка, що повернувся з фронту і проходив серйозне лікування в лікарні. Втім, сама Юлія зізнається, що їх шлюб зруйнували якраз таки ревнощі Ростислава, що стали ключовою причиною, чому жінка не підпускала ймовірного батька до донечки Марії. 

Експерт проєкту, адвокат Роман Петронюк розповів, чи можна в такій ситуації врятувати сімʼю:

"Хочу звернути увагу на те, що хлопці і дівчата, які боронять нашу країну вже перебувають в посттравматичній стресовій ситуації і їм тяжко буде соціалізуватись. Для цього, звичайно, мають прийти на допомогу рідні люди і підставити плече. А також з розумінням ставитись до тих чи інших обставин, а не навпаки зʼясовувати стосунки, чим додатково псувати нерви і погіршувати ситуацію в шлюбі впринципі. Потрібно мати відповідальність для того, щоб шлюб був міцним. І розуміти, що подружнє життя -  це є тяжка праця щодня задля блага і щастя своїх дітей і їхнього майбутнього".

Чи зраджувала Юлія Ростиславу, поки він боронив країну та лікувався після повернення з фронту? Що про все це думає кум Юлії, що підозрюється у батьківстві маленької доньки Марійки? Та якими будуть результати ДНК? 

Дізнайтеся, хто справжній батько, у нових епізодах “Говорить вся країна”, що виходить з понеділка по п'ятницю, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі