Команда токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” домоглась реабілітації 13-річної дівчинки, яка важко хворіє через бездіяльність батьків

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
Команда токшоу Говорить вся країна домоглась реабілітації 13-річної дівчинки - 1+1

У дівчини деформація хребта та грудної клітини, яка стискає внутрішні органи.

Поділитися:

Нещодавно на телеканалі “1+1 Україна” відбувся показ нового епізоду головного токшоу “Говорить вся країна”, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявляються нові факти кейсів, що сколихнули всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда токшоу “Говорить вся країна” на 1+1 Україна допомогла героїні знайти біологічну родину

Телеглядачі побачили історію під назвою “Мати, мачуха чи батько: хто скалічив Попелюшку?” - розповідь про 13-річну дівчину Наталю, яка більше 10 років страждає від нестерпного болю. У дівчини деформація хребта та грудної клітини, яка стискає внутрішні органи. Через викривлення дитина відчувала біль і не могла повноцінно дихати. В програмі з'ясували, що до такого стану здоров'я дитини призвела недбалість батьків. Крім того мачуха знущалася з Наталі: била її по хворій спині, морила голодом, а батько закривав на це все очі. Дівчинка не ходила в школу, у свої 13 років не вміє читати та навіть не знає власного прізвища.

говорить вся країна

До студії “Говорить вся країна” прийшла волонтерка Тетяна Боднар, вона довгий час допомагала дівчині і зібрала 300 тисяч гривень на операцію, яку нещодавно зробили Наталці. Але дитині потрібна серйозна післяопераційна реабілітація у клініці, де вона може знаходитись тільки зі згоди батька. Незважаючи на попередню згоду, після виходу програми в ефір батько забрав Наталю із лікарні та довгий час не давав лікарям завершити процес реабілітації. Це могло б повністю перекреслити результат операції.

Команда проєкту “Говорить вся країна” не могла залишити Наталю на самоті зі своєю проблемою. Журналісти звернулися до соціальної служби Чернівецької області, щоб на законному рівні допомогти з реабілітацією дитини. Після наполегливої роботи команди та соціальної служби таки вдалось взяти дозвіл батька, а Наталка нарешті змогла вирушити на реабілітацію до Буковинського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Особлива дитина». Там дівчинка пробуде близько місяця та отримує всебічну медичну та психологічну допомогу.

“Для мене, як для ведучого, дуже важливо не тільки з‘ясувати усі обставини на знімальному майданчику, а й бути впевненим, що після програми дівчинці буде надана допомога, яка їй потрібна. Ми знайшли лікарів, які готові займатися Наталкою, є відповідний реабілітаційний центр. Є люди, які оплатили усі витрати на дорогу для дівчинки і її рідних, бо здоров‘я дитини - то зараз найважливіше. І ми не залишимо Наталочку в біді, адже це наша місія - допомогти їй”, - говорить Олексій Суханов.

Команда “Говорить вся країна” і надалі буде слідкувати за долею героїні проєкту, щоб у потрібний момент надати допомогу.

Повний епізод можна подивитися на сайті 1+1:

Дивіться токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” з понеділка по четвер о 19:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Країна зміниться і життя почне змінюватися тільки тоді, коли кожен з нас почне з себе", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, , або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій.

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі