Євген Кошовий розповів про зміни в президенті та як його здивували люди під час війни (інтерв'ю Олексію Суханову)

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
Говорить Суханов: Євген Кошовий про президента та зрадників

Про відносини з президентом, друзів, війну та зрадників!

Поділитися:

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов взяв досить особисте та відверте інтерв'ю у відомого гумориста України, актора кіно, телебачення, шоумена — Євгена Кошового, який нещодавно відмітив 40-річчя. Зібрали цікаві моменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий зізнався, де мріє зробити концерт “Вечірнього Кварталу” після перемоги

Про відносини з президентом

За словами Кошового, іноді йому вдається побачитися з президентом та колишнім колегою по "Кварталу" Володимиром Зеленським.

"Я намагаюся робити це частіше. Але, зрозуміло, що часу на це не вистачає. Та дуже хочеться, щоб він трошки відволікався, тому що за цей рік він щось трошки постарів", — поділився Євген.

Євген Кошовий та Олексій Суханов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорсткий гумор та зворушливі номери: зірки "Вечірнього Кварталу" про нові благодійні концерти та жарти під час війни (інтерв’ю)

Євген розповів, які зміни помітив в президенті за останній рік:

"Він став міцніше. Посмішка в нього з обличчя пішла, але почуття гумору він не втратив. Коли переписуємося, іноді буває так, що щось напише, і я думаю: "О, ти в формі, брат". Звісно, складно бачити людину, яка 17 років посміхається і разом з нею ти, а тут тепер інакше. Він став, як залізо. Коли бачиш його інтерв'ю, коли він зустрічається зі світовими лідерами, то бачиш дорослого лідера своєї нації. Думаю, після такого його не відпустять українці. І повернутися в професію загалом буде дуже складно". 

Евгений Кошевой интервью

Які люди здивували за час повномасштабної війни

Деякі люди здивували Євгена в поганому сенсі, а деякі, навпавки, вразили своєю сміливість та винахідливістю. 

"В нас є дівчина Рая, яка займається зачісками. Я до неї рідко ходив (сміється), вона займається нашим колективом перед зйомками. Так от, Рая два тижні просиділа в підвалі в Бучі в себе вдома. Коли Саша поїхав її забирати вже після окупації, ми, сидячи внизу, дізналися, що в Раї в підвалі зв'язку немає. Щоб зловити сигнал, вона піднімалася по сходинках вгору, якось побачила колону 20-25 одиниць ворожої техніки, які стояли на її вулиці. Тоді вона подзвонила Льоші, нашому мейкаперу, а він — Насті, нашому адміністратору. Та знайшла якийсь контакт і отак вони доклали руку, аби ту ворожу техніку знищили". 

Також в інтерв'ю Євген Кошовий розповів про зрадників біля президента, мажорів у Верховній Раді, Миколу Тищенка та Арестовича. Дивіться більше в програмі "Говорить Суханов". 

Новини по темі