“Ми намагалися зробити флюорографічний знімок кожної проблеми, аби розгледіти її з усіх сторін”: Олексій Суханов ексклюзивно розповів про прем’єру токшоу “Говорить вся країна”

Говорить вся країна
Скоро
Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов поділився подробицями нового сезону токшоу на 1+1 Україна

Не пропустіть прем'єру нового сезону суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна” вже сьогодні о 19:30 на "1+1 Україна".

Поділитися:

Сьогодні о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра нового сезону суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна”, яке має на меті розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перетворимо проблеми на план дій: на "1+1 Україна" стартує новий сезон “Говорить вся країна"

У день прем’єри до студії “Сніданку з 1+1” завітав ведучий Олексій Суханов з ексклюзивними подробицями про новий сезон “Говорить вся країна”. Телеведучий каже, що новий сезон стане ще більш корисним, адже на прикладі реальних історії українців кожен зможе побачити алгоритм дій у випадку тієї чи іншої проблеми.

Зараз ми переживаємо трагічні часи, і в побуті у нас багато вкрай шокуючих тем. Зараз ми знаходимося за спинами наших військових хлопців та дівчат, тому ми маємо бути більш відповідальними за те, що відбувається у мирному житті. В тилу кожен з нас повинен служити на своєму місці так само віддано, як вони це роблять на передовій. Якщо ми будемо працювати не на повну – це зрада, бо вони там гинуть за наше життя. Ми маємо викладатися емоційно для того, щоб вкладати правильні коди у майбутнє покоління і готувати підґрунтя для наших дітей. Я почав працювати у соціальному мовленні ще за часів Революції гідності, та іноді я ставлю запитання нашим посадовцям: що з вами не так? Чому з 2012-2014 року Україна багато чого пережила, а ви взагалі майже не змінилися? Саме тому ми повинні ініціювати зміни задля спокійного мирного життя вже після перемоги. Адже коли повернуться наші військові, вони мають побачити на власні очі, заради чого вони билися”, - каже Суханов.

суханов

Суханов каже, що “Говорить вся країна” - це проєкт, який має на меті випередити розвиток подій, з якими зіткнулися герої.

“Говорить вся країна” - це соціально важливий проєкт, тому що на знімальному майданчику ми не тільки спостерігаємо за розвитком історії, а намагаємося розібратися, навчитися і випередити негативний розвиток подій. Найголовніше для нас – з проблеми зробити план дій, бо ніколи не буває безвихідних ситуацій, завжди є рішення”, - говорить Олексій Суханов.

суханов

Ведучий говорить, що у новому сезоні він з командою намагався зробити флюорографічний знімок суспільства, аби детально розгледіти проблеми з якими стикаються українці.

“Сьогодні в день прем’єри телеглядачі побачать одразу 2 епізоди. Ми дуже намагалися зазирнути трохи глибше і зробити флюорографічний знімок кожної проблеми, або розгледіти її з усіх сторін. Сподіваємось, що нам це вдалося”, - каже Олексій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не пропустіть прем'єру на "1+1 Україна": сьогодні, 28 серпня, стартує новий сезон “Говорить вся країна”

Дивіться прем'єру ток-шоу “Говорить вся країна” 28 серпня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій.

Більше подробиць читайте на сайті.

Новини по темі