Де та коли дивитися новий сезон “Говорить вся країна”

Говорить вся країна
Скоро
Новий сезон Говорить вся країна: де та коли дивитись

На "1+1 Україна" стартував показ нового сезону "Говорить вся країна".

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” стартував показ нового сезону суспільно-важливого ток-шоу “Говорить вся країна” Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. 

Говорить вся країна 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перетворимо проблеми на план дій: на "1+1 Україна" стартує новий сезон “Говорить вся країна"

Новий сезон проєкту покаже на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації. Телеглядачі побачать невигадані історії, в яких героям довелося зіткнутися з несправедливістю, ударами долі, криміналом та іншими випробовуваннями, коли доводиться захищати власні права. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від історій до реальних змін: як "Говорить вся країна" допомагає трансформувати життя українців

Говорить вся країна 1+1

Дивіться новий сезон ток-шоу “Говорить вся країна” о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”. 

Нагадаємо, кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій. 

Більше подробиць читайте на сайті.

Новини по темі