"На таких людях тримається наша Україна": Олексій Суханов разом з волонтеркою Вікторією доставить автівку швидкої допомоги для захисників з полку Азов

Говорить вся країна
Скоро
Олексій Суханов та волонтерка Вікторія доставили автівку для захисників з Азов

Волонтерка Вікторія за рік повномасштабної війни побувала в багатьох гарячих точках України з гуманітарною допомогою.

Поділитися:

Сьогодні о 16:00 Олексій Суханов у власному YouTube-проєкті "Говорить Суханов" познайомить глядачів з волонтеркою Вікторією. Дівчина з Верховини за рік повномасштабної війни була в багатьох гарячих точках України з гуманітарною допомогою. Цього разу вона відправилася на Схід, щоб відвезти автівку швидкої допомоги для захисників з полку Азов.

"Ми напросилися в цю поїздку разом з нею, аби познайомити вас з Вікторією, бо на таких людях тримається наша Україна", — розповідає Олексій Суханов, який долучився до місії.

Олексій Суханов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я відкидаю можливість для України робити крок на зустріч рф", – Олексій Суханов, ведучий токшоу «Говорить вся країна» на телеканалі 1+1 Україна

Одночасно з цим Вікторія везе продукти харчування для місцевих та захисників. Це вже вдруге вона їде саме до полку Азов і везе все необхідне. Загалом волонтерка за рік провела 67 днів за кермом. Вона побувала в Бучі, Бахмуті, Херсоні, Гостомелі, Макареві, Бородянці, Ізюмі, Донецькій та Харківській областях. Одного разу Вікторія навіть дивом вціліла. 

"Ми заїхали в Бахмут в період, в який не можна було заїжджати взагалі, навіть військовим. Там був час роздачі допомоги з 8 до 9 ранку максимум. Я перший раз заїхала о 12 годині дня. Я почала їздити шукати людей, ходити підвалами. Ми поверталися назад, бо були дуже сильні обстріли в той день. Я прям не розуміла, з якої сторони вона зараз впаде. Ми поверталися єдиною дорогою, яка була, — Часів яр. Я розумію, що в мене ще є приблизно 100 пакетів. Я не можу з ними просто повернутися додому, коли я проїхала більше тисячі кілометрів. І я кажу: ми повертаємось назад. Один з хлопців вийшов. А Діма і його брат Вадим заїхали зі мною і якось так співпало, що були якраз люди. Я роздала допомогу. Буквально 2-3 пакети я лишила на блокпості. Після того я зв'язалася з одною дуже відомою волонтеркою, яка саме займалася Бахмутом. Я їй розповіла цю історію, і вона написала: "Або за тебе хтось молиться, або тебе тільки Господь Бог беріг. Я просто в шоці, що ти жива. Будучи тут уже пів року, каже, я знаю, про що говорю", — поділилася Вікторія.

Олексій Суханов та Вікторія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я закликаю кожного планувати своє майбутнє, тому що будь-яка війна має свій кінець", – Олексій Суханов, ведучий "Говорить вся країна"

Як Вікторія та Олексій відвезли допомогу українським захисникам, та як їх зустрічали місцеві жителі, дивіться сьогодні о 16:00 в YouTube-проєкті "Говорить Суханов".

Олексій Суханов благодійність

Новини по темі