«Це зачепило»: Андрій Кравченко, якого називають «копією» Олега Винника, у спецвипуску Говорить вся країна відреагував на його негативні висловлювання на свою адресу

Говорить вся країна
19:00
Новий Олег Винник: чи можна повторити успіх легенди української сцени розібрались у спецвипуску Говорить вся країна
Фото: Олександр Демиденко

Андрій Кравченко чесно відповів, як ставиться до порівнянь з Олегом Винником та що сам співак сказав йому при зустрічі

Поділитися:

З понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюють оновлене токшоу Говорить вся країна. У нових серіях глядачі побачать надихаючі та вражаючі особисті історії, про які завтра говоритиме вся країна. Чесні історії успіху і падінь, подолань складних життєвих ситуацій, інсайти, що надихають і дають сили — нові герої Говорить вся країна розкажуть, як змогли побачити світло в кінці тунелю.

Знайшли заміну Олегу Виннику - саме такі заголовки нещодавно сколихнули соцмережі, та хто ж ховається за цим амплуа нового викрадача жіночих сердець - розібралися у Говорить вся країна.

Ідентичний голос, манера співу і навіть поведінка - все це приписують співаку Андрію Кравченку, що за словами багатьох є копією відомого виконавця, який невдовзі після початку повномасштабного вторгнення покинув Україну. Чи справді Андрій так схож на Олега Винника - перевірили у студії у новому випуску проєкту.

Деякі фанати стали стверджувати буцімто Олег зробив пластичну операцію і придумав собі новий псевдонім, адже голос співака не відрізнити від виконавця відомої "Вовчиці". Та насправді Андрій Кравченко дійсно існує і вже встиг зібрати велику фанбазу. Частина прихильниць Андрія - це колишні поціновувачі творчості Винника, що втратили інтерес до кумира після того, як він відправився закордон і перестав випускати нові пісні. Дехто навпаки залишився відданим Олегу Виннику і не сприймає творчість Андрія Кравченка, мовляв він паразитує на успіху популярного виконавця. Експертка проєкту, психологиня Оксана Зайцева прокоментувала, наскільки свідомо на її думку може бути наслідування образу Олега Винника:

«Я не впевнена, що Андрій Кравченко хоче стати копією Олега Винника. Навпаки - він з часом, скоріш за все, створить власний стиль. Але він міг би використовувати досвід Олега, спостерігати за ним, аналізувати, як він досяг успіху. Це світова практика, що кожна людина, яка прагне бути відомим спостерігає за тим, як поводять себе люди в цій індустрії і як вони себе позиціонують. Ті, хто так роблять -  потім багато чого досягають. Кожна людина, яка починає творчу діяльність наслідує деякі популярні тенденції. Не можна впевнено сказати, свідомо він переймає його поведінку чи ні. Творчій людині важливо відчути і знайти якісь орієнтири, які б дали розуміння, куди рухатись. Олег Винник - це людина, яка популярна, вона знає, що і як робити і не навчитися у нього було б дуже необачно. Я можу сказати комплімент Андрію Кравченко, адже він хоч і переймає деякі речі, але більше надає свого власного потенціалу. Він не позиціонує себе виключно як лідер, який за собою веде жінок. Він скоріше спирається на такі речі, як родина, дім, діти і таким чином набуває власної індивідуальності».

До студії проєкту Говорить вся країна завітав і сам Андрій Кравченко, де розповів. як досяг стрімкої слави, та чи надихався творчістю Олега Винника для формування власного образу. Кравченко почав співати з дитинства, а чарівний голос артиста генетично розвинувся від батьків. Хлопець змалку займався вокалом і опановував народний спів. Саме особливості жанру, в якому співає артист, на його думку стали причиною, чому співака стали часто порівнювати з Олегом Винником. Ексклюзивно для сайту 1+1 Андрій Кравченко розповів, як ставиться до порівнянь своєї особистості з відомим співаком:

 

«Вже ставлюся байдуже. Це не зачіпає мої струни душевні, тому що я розумію що це буде і від цього нікуди не дінешся. На початку мене це хвилювало, але зараз я вже бачу менше коментарів, менше розмов про те, що мене порівнюють. Це нормальний процес в кожної людини. Кожного артиста, хто добивався вершин, завжди порівнювали з кимось. А голос ... я не приймав ніяких прийомів, які робив Олег. Це прийоми, які придумали давним давно до Олега: вигуки, фальцет та інші. Не тільки Олег їх використовував, це робили і західні зірки і наші зірки. Чомусь саме через ці прийоми і навіть більше через тембр голосу люди почали часто порівнювати нас».

Та в студії з'явився і сам Олег Винник. що висловив свою думку щодо нового артиста. Співак зазначив, що не сприймає будь-яких виконавців, хто намагається його скопіювати і не переймається щодо спроб повторити його успіх. А на пропозицію заспівати дуетом з Андрієм Кравченко відповів, що радше заспівав би дуетом із легендами західної музичної індустрії. Андрій Кравченко спеціально для сайту 1+1 поділився враженнями від таких висловлювань в його сторону від кумира: 

«Мене здивувало, що він вийшов на звʼязок. Скажу відверто: це зачепило. Я був радий його бачити, бо він дійсно був вагомою особистістю для України. Те, що я сказав про дует було висловлено в іронічному контексті, я не хотів ніякого дуету. Я це сказав, щоб, можливо, було менше порівнянь. Як він це сприйняв - це вже інша розмова. Сказав, що нібито краще запропонує Мадонні заспівати з ним. З його сторони до мене це було негарно, але людина має на це повне право, я його не засуджую».

ГВК

Дивіться оновлене токшоу Говорить вся країна з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна, та на сайті 1+1.

Також дивіться повний епізод Говорить вся країна з Андрієм Кравченком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 найскандальніші сімейні драми у Говорить вся країна

Новини по темі