Олексій Суханов закликав підтримувати самотніх тварин у притулках

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
Ведучий проєкту Говорить вся країна на каналі 1+1 Україна Олексій Суханов переймається долею покинутих тваринок - 1+1

Ведучий 1+1 переймається долею покинутих тваринок.

Поділитися:

Ведучий проєкту «Говорить вся країна» на каналі 1+1 Україна Олексій Суханов переймається долею покинутих тваринок. Він часто ділиться у соцмережах історіями самотніх хвостиків, адже за рік великої війни проблема покинутих домашніх тварин стала катастрофічної. Військові і волонтери кожного дня рятують пухнастих з під обстрілів у прифронтових та деокупованих територіях та перевозять у більш безпечні регіони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” розповіли резонансну історію про матір, байдужість якої призвела до туберкульозу кісток її сина

притулок

притулок

В один з таких київських притулків приїхав Олексій Суханов разом з колегами. Там мешкає більше 90 собак та 60 котиків, які були евакуйовані з деокупованої Київщини, Харківщини та Херсонщини. А також кожного тижня привозять військові з Луганщини та Донеччини, зокрема з Бахмута.

Олексій Суханов з колегами привіз необхідні речі за запитом притулку: спеціальний лікувальний корм для котів і собак, одноразові пелюшки, серветки, рукавички, пакети для сміття.  

«Чудовий день з тими, у чиїх серцях так багато любові! Хвостаті мешканці допоможуть кожному з нас відчути себе потрібним, зарядять радістю, доведуть, що чарівником стати доволі просто - треба лише знайти для них годинку-дві, у будь який день! Ми зробили це з командою 1+1 зранку в суботу», - написав телеведучий.

притулок

притулок

притулок

Притулок дуже потребує допомоги у вигулі собак, тож Олексій разом з колегами з радістю вигуляли хвостиків.

«Чиж і Бела - на фото - подарували мені декілька годин суцільного позитиву, а моїм колегам - інші мешканці київського притулку для хвостиків! Притулок «Двор няшкам», куди ми поїхали, розташовано у Києві, в житловому районі, де поряд скрізь багатоповерхівки і місцеві не тільки не проти, попри те, що хвостики почасти доволі галасливі, але й приходять щодня погуляти з ними. У вихідні, звісно, волонтерів більш!

притулок

притулок

Україна - родина чутливих, добрих, сильних людей! Я вкотре подякував Богу, що маю щастя жити серед Людей! Саме з великої літери! Буде нагода, провідайте хвостиків і ви! Будь де, бо притулків у нас поки що багато», - закликав Суханов у пості в Інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Експерти допомагають героям і після проєкту", — продюсерка проєкту "Говорить вся країна" Євгенія Федічкіна

притулок

притулок

У Олексія Суханова вже два роки вдома живе собачка на ім’я Арті породи йоркипу. Ведучий часто допомагає різним притулкам для тварин та не втомлюється закликати людей бути чуйними до пухнастиків. 

 

Новини по темі