Хто головний: у новому випуску Говорить вся країна спробували розібратися у вічному конфлікті свекрухи та невістки, та чию сторону має обирати чоловік

Говорить вся країна
19:00
У Говорить вся країна розібрались у сімейній драмі між невісткою і свекрухою в сучасній Кайдешевій сімʼї

Чи можуть існувати здорові стосунки між невісткою і свекрухою: у Говорить вся країна показали реальні приклади дружби між двома жінками

Поділитися:

З понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюють оновлене токшоу Говорить вся країна. У нових серіях глядачі вже мають змогу спостерігати за надихаючими особистими історіями людей, які відверто розповідають про свій досвід успіху та невдач, через які їм довелося пройти.

Героями нового випуску стали сімʼї з різними типами взаємовідносин між невісткою і свекрухою. У сімʼї Мармазинських конфлікти виникають дуже часто. За словами дружини Альони, її свекруха постійно втручається в їх життя. 

«Вона ніколи не робить зауваження, але часто натякає»

Експертка проєкту, психологиня Оксана Зайцева каже, що така форма може свідчити про певну форму образи:

«Це вияв пасивної агресії. Це говорить про те, що жінку щось не влаштовує»

Одного разу, жінка посадила грушу на їх території, що символічно нагадує розбірки в пʼєсі Івана Нечуя Левицького «Кайдашева сімʼя», де теж постійно виникали конфлікти у родині. Свекруха  Людмила навпаки стверджує, що тримається осторонь особистих справ молодої родини і старається не повторювати поведінку своєї свекрухи, що постійно докоряла їй в молодості. 

«Моя свекруха приходила о шостій годині ранку. Я так не роблю. Якщо я приходжу до сина і невістки додому, а ручка двері закрита, то я не стукаю і не вламуюсь» - каже Людмила 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона мене просила, щоб я не зірвалась»: Тоня Матвієнко поділилася спогадами про маму і відверто розповіла про її настанови перед смертю

В противагу сімʼї Мармазинських, у родині Цурпаленків стосунки між невісткою і свекрухою абсолютно протилежні. Дві жінки порозумілись одразу і зараз майже нерозлучні. Вони не сваряться, а навпаки стали подругами одна для одної. За словами свекрухи Світлани, невістка надихає її змінюватись:

«Я задумалась над схудненням. Дивлячись на молоду красуню невістку, в мене прокинулось бажання взятися за себе»

Зараз вони ведуть сумісний TikTok, де показують приклад здорових стосунків в сімʼї.

Та у тій же соцмережі TikTok завірусились відео з опитуванням хлопців та чоловіків під назвою «Букет мамі чи дружині» у якому лунали різні відповіді на це питання, та переважно чоловіки обирали букет для мами. У Говорить вся країна провели власне опитування, аби дізнатись, що насправді стоїть за цим вибором.

Здебільшого чоловіки обирали маму, обумовлюючи це чи то вдячністю за роки виховання або тим, що мама для них лишається найріднішою людиною у житті. Психолог пояснила справжню причину такого рішення у чоловіків:

«По перше, в них з дитинства сформувалась звичка і привʼязаність до мами. А по друге, вони досі не змогли до кінця сепаруватись»

Як далі можуть розвиватись на перший погляд ідеальні стосунки у родині Цурпаленків, та на яких принципах насправді базується здорова атмосфера у сімʼї. Дивіться у повному виспуску Говорить вся країна на сайті 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ніна була ревнива, але і я давав приводи»: чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар у студії Говорить вся країна вперше розкрив справжню причину їх розставання

Новини по темі