Олексій Суханов розповів, яка історія програми "Говорить вся країна" йому запам'яталася найбільше

Говорить вся країна
Скоро
Олексій Суханов розповів, яка історія програми "Говорить вся країна" запам'яталася найбільше

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов зізнався, що для нього важливі всі історії, але одна з них запам'яталася найбільше.

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” — новий сезон суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна. Проєкт, що виходить на "1+1 Україна" з понеділка по четвер о 19:30, має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. Новий сезон проєкту покаже на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації. Телеглядачі побачать невигадані історії, в яких героям довелося зіткнутися з несправедливістю, ударами долі, криміналом та іншими випробовуваннями, коли доводиться захищати власні права. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резонанс у Чернігові: як бухгалтерка ОСББ стала мільйонеркою (у студії "Говорить вся країна" експерти знайшли відповідь)

В інтерв'ю сайту "Факти" ведучий токшоу Олексій Суханов розповів, яка з історій "Говорить вся країна" не відпускає його досі:

"Чесно кажучи, усі історії мене не відпускають. Особливо, коли я на знімальному майданчику, тому що тільки занурення в історію може дати потрібний ефект нашим героям, дати їм можливість подивитись на себе з боку і відпрацювати помилки. Я обрав таку тактику: віддано розбираюсь в кожній історії на знімальному майданчику, даю можливість герою послухати, зробити висновки, поставити собі запитання, аби повернувшись додому спробувати змінити своє життя. В нас було багато ситуацій, коли наша команда зіграла важливу роль. Одна з них — історія про дівчинку «Попелюшку», в якої було викривлення хребта. Її батько не відпускав на реабілітацію, яка їй була дуже потрібна. Він погрожував вбити волонтерку, яка звернулася до нас за допомогою. Після нашої програми команда звернулася до соцпрацівників і вони примусово відправили дитину на лікування".

Говорить вся країна - новий сезон

Олексій зазначив, що в умовах війни соціальне токшоу набуває зовсім інших сенсів:

"Війна — це останній шанс для нас виправити ситуацію, перезавантажити мозок у такий спосіб, щоб наша країна стала по-справжньому європейською і цивілізованою. Щоб усі ми усвідомили, що несемо відповідальність за кожен свій крок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми всі маємо усвідомлювати, що не буває безвихідних ситуацій", — Олексій Суханов про новий сезон проєкту "Говорить вся країна" (ексклюзив)

Також ведучий "Говорить вся країна" зізнався, чи бачився з героями програми поза знімальним майданчиком. Виявляється, кілька таких випадків було.

"Пам’ятаю дівчину, яку ми врятували від булімії: зустрів її, і вже, слава Богу, її оченята усміхнені. Це велике щастя, коли дійсно приходить розуміння, що ти допоміг. Буває, що надсилають історії, наприклад, як про маленького Сашка, якому ми врятували життя. Зараз він у люблячій сім’ї. Дитина, яка жила в сараї, над якою знущалися, зараз володіє трьома мовами, займається музикою і бере участь в концертах. Це щастя, коли відчуваєш себе причетним до такого", — розповів Олексій Суханов.

Олексій Суханов фото

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментують експерти — психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту — розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

Дивіться новий сезон токшоу “Говорить вся країна” з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій. 

Більше подробиць читайте на сайті.

Повні випуски "Говорить вся країна" можна подивитися на сайті 1+1 за посиланням.

Новини по темі