Як за рахунок пожертв священики Московського патріархату купують елітні автівки – сьогодні в програмі «Гроші»

Як за рахунок пожертв священики Московського патріархату купують елітні автівки - анонс програми Гроші
1plus1.ua

Дивіться програму Гроші сьогодні на 1+1.

Поділитися:

Українці залишають мільйонні пожертви православній церкві Московського патріархату, які мають йти на розбудову храмів та потреби приходу. Проте все частіше можна помітити священників на елітних автомобілях, які вони купують за кошти вірян.

У новому випуску програми Гроші, який вийде сьогодні о 21:45 на телеканалі 1+1, журналісти проекту покажуть, як митрополит житомирський Никодим змінює дорогі автівки, та підрахують, скільки прибутку може втратити УПЦ Московського патріархату в результаті отримання Україною Томосу та формування незалежної української церкви.

Також нещодавно Дональд Трамп вирішив скасувати громадянство США для народжених в країні дітей іноземців. Раніше «Гроші» розповідали про українську бізнес-індустрію, яка відправляє жінок народжувати у США заради громадянства. У сьогоднішньому випуску журналісти «Грошей» розкажуть, як це скасування вплине на таких підприємців, та покаже, де ще можна народити дитину та отримати громадянство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда «Гроші» відвідала Івано-Франківськ та Чернівці із громадськими приймальнями

Крім того, команда «Грошей» проаналізує санкційні списки, які затвердила Російська Федерація проти України. Хто з українців потрапив у цей перелік, а хто ні, та чому – дивіться сьогодні о 21:45 на каналі «1+1».