Продовження проєкту “Хоробрі серця”: у 2 випуску розповіли про оборону Харківщини (повне відео випуску)

Хоробрі серця

У 2 випуску токшоу “Хоробрі серця” розповіли про оборону Харківщини: повне відео випуску.

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” продовжується прем’єра військово-патріотичного токшоу “Хоробрі серця”. Ведучими проєкту стали Ахтем Сеітаблаєв та Валентина Хамайко. Другий випуск, який показали сьогодні, 22 березня о 20:30, був присвячений обороні Харківщини. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Головний зміст арт-об’єкта — це звернення, заклик плекати єдину неділиму державу”: чому монумент “Серце України” став символом проєкту “Хоробрі серця”

Напочатку повномасштабного вторгнення росіяни вірили, що Харків — проросійське місто, а тому готувалися взяти його швидко й без спротиву. Але Харків дав бій. До студії “Хоробрих сердець” завітали герої, які не тільки не пустили ворога в місто, а й змусили його ганебно тікати. Усе заради того, щоб Харків лишався українським.

У другому випуску “Хоробрих сердець” глядачі з перших вуст почули невигадані історії, ексклюзивні деталі вирішальних битв та доленосних операцій, побачили досі не опубліковані фото та відео, що збереглися в особистих архівах героїв. 

Дивіться другий випуск токшоу “Хоробрі серця” онлайн на сайті 1+1 та не пропускайте продовження проєкту щоп’ятниці о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі