Анна Кошмал знялася в спокусливій фотосесії

Молода актриса позувала в одязі від українських дизайнерів і розповіла про роль у серіалі «Хороший хлопець».

Поділитися:

Кароль, Кошмал і Ходос зачарували весняними образами на презентації «Хорошого хлопця»Зірка серіалів «Село на мільйон», «Хазяйка» та «Свати» Анна Кошмал знялася в стильній фотосесії для квітневого випуску журналу «Караван історій». 22-річна актриса не лише позувала в одязі від українських дизайнерів, а й розповіла про свою роль у новому серіалі «Хороший хлопець», прем’єра якого відбулася 27 березня.

У новому серіалі «1+1» Анна Кошмал зіграла амбітну бізнесвумен Дашу, що має твердий характер. Дівчина не звикла поступатися своїми принципами й понад усе хоче довести своєму батьку, що вона з усім може справитися без його допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал розповіла, на що витратила би мільйон євро

Насправді Даша дуже вразлива. Як і будь-яка жінка, вона мріє зустріти сильного й гідного чоловіка, на якого зможе покластися, кому зможе довіряти, – каже Анна Кошмал.

Проте коли героїня Анни Кошмал – Даша – нарешті зустрічає такого хлопця, їй доводиться боротися за свою любов.

Анна Кошмал переконує, що в житті вона абсолютна протилежність своїй героїні Даші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Анна Кошмал розповіла, як досягти гармонії в особистому і професійному житті

Вважаю, що чоловіки повинні боротися за жінок, а не навпаки, – каже Анна Кошмал.

Актриса Анна Кошмал також розповіла, що для неї була важлива не лише любовна лінія в серіалі «Хороший хлопець», а й відносини героїні з її батьком (його зіграв Володимир Горянський).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал: «Мене ніколи не лякало село»

У мене з моїми батьками прекрасні стосунки. Я намагалася поставити себе на місце героїні – уявити, як це, коли батько в тебе не вірить. Приміряти це стан на себе було досить болісно, – зізнається Анна Кошмал.

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль отримала несподіваний подарунок від #ХорошогоХлопця.