Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

3 швидкі сніданки з яєць, від яких важко відмовитися

яйця, сніданок
Ведучий Олексій Душка покаже, як зробити ранок справді добрим.

Сніданок – надважливий прийом їжі, який не можна пропускати: від нього залежить твій настрій і продуктивність упродовж усього дня. З цієї ж причини ранкова страва має бути смачною і корисною.

У програмі «Їмо за 100» Олексій Душка разом із ведучою «Сніданку з 1+1» Нелею Шовкопляс показали три смачні яєчні сніданки. Все, що тобі знадобиться, — мінімальна кількість продуктів, кухонна плита і рецепти, які ми тобі запропонуємо.

Омлет Кайзершмаррн

Інгредієнти

Яйця – 3 шт.

Молоко – 250 мл

Пшеничне борошно – 150 г

Цукор – 30 г

Банан – 1 шт.

Яблуко – 1 шт.

Сіль – щіпка

Цукрова пудра – 50 г

Як приготувати омлет Кайзершмаррн

1. Поєднуємо 3 жовтки з борошном, молоком і цукром. Перемішуємо.

2. В окремій мисці збиваємо білки. У процесі додаємо трохи солі.

3. Чистимо банан і яблуко. Банан – розминаємо, а яблуко нарізаємо.

4. Білки та фрукти додаємо до тіста й ретельно перемішуємо.

5. Смажимо омлет на вершковому маслі – по 3-4 хвилини з кожного боку.

Омлет можна подавати з медом та фруктами – так навіть смачніше.

Французький омлет

Інгредієнти

Яйця – 2 шт.

Вершкове масло – 40 г

Сир твердий – 40 г

Варена ковбаса – 60 г

Гірчиця – 15 г

Лимонний сік – 3 ст. л.

Кріп – пучок

Помідори сливка – 2 шт.

Сіль – за смаком

Перець – за смаком

Як приготувати французький омлет

1. Розтоплюємо вершкове масло та змішуємо з 2 яйцями. Солимо та збиваємо до однорідності.

Завдяки маслу омлет матиме ніжний вершковий смак, – ділиться лайфхаком Олексій Душка.

2. Смажимо омлет на маленькому вогні, не накриваючи пательню кришкою.

3. Тим часом нарізаємо ковбасу й сир.

4. Щойно омлет схопився, в сиру його частину додаємо нарізану ковбасу і сир. Загортаємо краї омлету й вимикаємо вогонь – нехай страва «доходить» на теплій пательні.

5. Робимо соус: подрібнюємо зелень та поєднуємо з гірчицею і лимонним соком.

6. Подаємо омлет із соусом та нарізаними помідорами.

Яйце пашот

Інгредієнти

Яйця – 2 шт.

Голландський сир – 10 г

Житній хліб – 2 шм.

Оцет – 50 мл

Сіль – щіпка

Перець – щіпка

Для голландського соусу:

Яйце (жовток) – 2 шт.

Вершкове масло – 60 г

Лимонний сік – 1 ст. л.

Сіль – щіпка

Як приготувати яйце пашот

1. Доводимо воду до кипіння, додаємо в неї оцет і зменшуємо вогонь.

2. Ложкою розкручуємо у воді «торнадо» та акуратно виливаємо у воронку яйце. За 3 хвилини воно готове.

3. Робимо домашній майонез: до 2 жовтків додаємо лимонний сік і щіпку солі. Ретельно перемішуємо.

4. Розтоплюємо вершкове масло і дуже повільно виливаємо його у соус – так він не розшарується.

5. Підсушуємо шматочки хліба на пательні, виклавши зверху слайси сиру, аби він «підтанув».

6. На грінки викладаємо яйця і поливаємо майонезом.

Дивись відео і дізнайся корисні поради від Олексія Душки та всі нюанси приготування сніданку твоєї мрії:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 7 смачних рецептів для тих, хто лінується готувати

2. Лінивий торт: Рецепт для тих, хто любить смачно поїсти

3. ТОП-7 нестандартних поєднань із сирами, які ти маєш спробувати

4. Так просто! 3 смаколики з горіхами, від яких ти не зможеш відмовитися

5. Лимонна казка: Рецепт весільного торта Меган Маркл і принца Гаррі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Їмо за 100
Повні епізоди
Їмо за 100. Готуємо запечені курячі серця разом із Загорецькою Людмилою Степанівною
Їмо за 100. Готуємо запечені курячі серця разом із Загорецькою Людмилою Степанівною
2 сезон 12 випуск
Їмо за 100. Готуємо рибу з казахським соусом разом із Ігорем та Анною Ласточкіними
Їмо за 100. Готуємо рибу з казахським соусом разом із Ігорем та Анною Ласточкіними
2 сезон 11 випуск
Їмо за 100. Готуємо вареники із заварного тіста разом із Юрієм Ткачем
Їмо за 100. Готуємо вареники із заварного тіста разом із Юрієм Ткачем
2 сезон 10 випуск
Їмо за 100. Готуємо класичний, кавовий та лимонний чизкейки разом з Позитивом та його дружиною
Їмо за 100. Готуємо класичний, кавовий та лимонний чизкейки разом з Позитивом та його дружиною
2 сезон 9 випуск
Їмо за 100. Готуємо три м'ясні страви разом із актором Артемом Позняком та його дружиною Олександрою
Їмо за 100. Готуємо три м'ясні страви разом із актором Артемом Позняком та його дружиною Олександрою
2 сезон 8 випуск
Їмо за 100. Готуємо шоколадний фондан і крем-брюле з акторкою Ганною Саліванчук
Їмо за 100. Готуємо шоколадний фондан і крем-брюле з акторкою Ганною Саліванчук
2 сезон 7 випуск
Їмо за 100. Готуємо крильця "Баффало" та люля-кебаб разом із актором Володимиром Жогло
Їмо за 100. Готуємо крильця "Баффало" та люля-кебаб разом із актором Володимиром Жогло
2 сезон 6 випуск
Їмо за 100. Готуємо "тирамісу" з панкейків разом із ведучою "Сніданку з 1+1" Людмилою Барбір
Їмо за 100. Готуємо "тирамісу" з панкейків разом із ведучою "Сніданку з 1+1" Людмилою Барбір
2 сезон 5 випуск
Їмо за 100. Готуємо м'ясний пиріг "Кубіте" разом із співачкою Світланою Тарабаровою
Їмо за 100. Готуємо м'ясний пиріг "Кубіте" разом із співачкою Світланою Тарабаровою
2 сезон 4 випуск
Готуємо три швидкі і корисні сніданки з яєць разом із ведучою Сніданку з 1+1 Нелею Шовкопляс
Готуємо три швидкі і корисні сніданки з яєць разом із ведучою Сніданку з 1+1 Нелею Шовкопляс
2 сезон 3 випуск
Їмо за 100. Готуємо три варіанти гарбузового супу разом із Олександром та Валерією Педан
Їмо за 100. Готуємо три варіанти гарбузового супу разом із Олександром та Валерією Педан
2 сезон 2 випуск
Їмо за 100. Готуємо лінивий торт разом із Яніною Силенко та Микитою Вакулюком
Їмо за 100. Готуємо лінивий торт разом із Яніною Силенко та Микитою Вакулюком
2 сезон 1 випуск
2019-09-26
Топ новини
Новини
Новини