5 видовищних екшенів, які викличуть вир емоцій

5 видовищних екшенів, які викличуть вир емоцій | Фільми | 1+1
Фото: Кадр із фільму «Бамблбі»

Із ними тобі точно не буде сумно!

Поділитися:

Екшн-фільми – одні із найзахопливіших у кіно. Вони змушуть нас міцніше триматися за крісло, впустити з рук попкорн, та не відривати погляду від екрану. І не дарма, адже неймовірні пригоди супергероїв, динамічні бійки, фантастичні мотиви і небезпечні місії – те, за чим хочеться спостерігати із завмиранням серця.

Тож сьогодні 1plus1.ua пропонує переглянути п’ять видовищних екшенів, які нещодавно вразили всіх у кіно. А щоб перегляд був ще приємнішим, завари бадьорливий гранатовий чай GREENFIELD Grand Fruit. Соковита кислинка та свіжа хвойна нота напою здивують тебе яскравим смаком й ароматом.

До того ж не забудь пройти наш цікавий тест і дізнатися, який фільм зробить твій день особливим. Також матимеш шанс виграти квитки у кіно і переглянути стрічки, які зараз у прокаті.

«Бамблбі»

Це перший спін-оф мегапопулярної фантастичної франшизи «Трансформери». Стрічка розповідає про пригоди одного з найулюбленіших автоботів – Бамблбі. Розповідь розпочинається у 1987 році, коли головний герой переховувався від своїх ворогів на автомобільному звалищі. Саме там Бамблбі (у вигляді жовтого Volkswagen Beetle) знаходить юна дівчина на ім’я Чарлі. Зовсім скоро вона зрозуміє, що він зовсім не звичайна автівка.

«Місія нездійсненна: Фолаут»

Шостий фільм легендарної екшн-франшизи продовжує висвітлювати труднощі й неочікувані повороти у виконанні нездійсненної місії агентом ЦРУ Ітаном Хантом (Том Круз). Здається, для нього немає нічого неможливого, та чи зможе він впоратися із цим надскладним завданням? Річ у тому, що терористи мають зловісний план, який швидко перетворюється у глобальну катастрофу. Аби врятувати світ, супершпигуну доведеться ризикувати власним життям.

«Пасажир»

Драматичний трилер з актором Ліамом Нісоном у головній ролі розповідає про колишнього поліцейського Майкла МакКоулі, який змушений покинути роботу, пов’язану із криміналом. Чоловік розуміє, що не зможе швидко знайти нову посаду, тому без зайвих роздумів приймає пропозицію від незнайомки у поїзді – легко заробити сто тисяч доларів. Майкл навіть не уявляє, чим обернеться його знайомство із цією жінкою.

«Месники: Завершення»

За сюжетом одного з найочікуваніших екшенів 2019 року, всесвіт знаходиться на межі знищення. Це трапилося через підступного лиходія Таноса, який ледве не вбив усіх месників. Йому вдалося зібрати шість каменів нескінченності, за якими він так відчайдушно полював. За допомогою них Танос знищив половину населення Землі. Команда супергероїв, серця яких досі б’ються, готові помститися і дати відсіч злодію.

«Мег: Монстр глибини»

Уже протягом багатьох років професор палеонтології Джонас Тейлор читає лекції про магалодона – вимерлий вид гігантських акул. Та науковець упевнений – монстр існує й донині. Колись Джонас ледве врятувався від величезної щелепи доісторичної акули, яка може підняти з води навіть корабель. Чоловік планує знову зануритися на глибину і змусити назавжди замовкнути всіх скептиків.

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. 5 веселих комедій, з якими ти забудеш про все на світі

2. 5 пристрасних фільмів, які розбурхають твою уяву

3. Задоволення для естетів: 5 фільмів, від краси яких перехоплює подих

4. 5 найкращих романтичних комедій усіх часів

5. 5 затишних фільмів, із якими не хочеться вилазити з ліжка