Якщо пропустили в ефірі 1+1 Україна: де дивитись онлайн новий масштабний проєкт Клуб 1%

КЛУБ 1%
Дивитися
Клуб 1%: дивитись онлайн - відео
1+1 Україна

Клуб 1%: дивіться онлайн перший випуск нового масштабного проєкта

Поділитися:

Минулої неділі на телеканалі 1+1 Україна відбулася прем'єра нового проєкту про кмітливість – Клуб 1%

Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не лише знаннями у певних галузях, а й розвитком когнітивних функцій. Перші учасники гри вже мали змогу випробувати свої когнітивні здібності у нетривіальних завданнях, які потребують не лише знань, а й нестандартного мислення.

100 гравців змагалися за титул найкмітливішого учасника, щоб відповісти на фінальне запитання, на яке знає відповідь лише 1% українців та довести, що саме їхнє мислення перевищує інтелект 99% мешканців України. Фінал першого випуску Клуб 1% став несподіваним, адже перемогу здобули одразу два гравці! Якщо ви пропустили перший випуск масштабного проєкту Клуб 1% в ефірі телеканалу 1+1 Україна, ви можете подивитись його онлайн та дізнатися, яким двом учасникам вдалося відповісти на заключне питання інтелектуальної гри.

Клуб 1%: дивитися онлайн 1 випуск

Нагадаємо, переглядаючи проєкт на MEGOGO, глядачі зможуть підключитися до інтерактивної версії гри та перевірити свою кмітливість одночасно з учасниками студії, при цьому отримавши можливість виграти пізнавальні подарунки: підписку на MEGOGO або авторський курс від Медіашколи 1+1. Докладніше про те, як спробувати себе в ролі учасника проекту Клуб 1% та взяти участь у розіграші подарунків від MEGOGO та 1+1 media читайте на сайті 1plus1.

Дивіться новий випуск проєкту Клуб 1% цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна. Зазначимо, що подивитись Клуб 1% також можна онлайн на сайті 1plus1 та на офіційному YouTube-каналі проєкту. Підписуйтесь на YouTube-канал Клуб 1%, щоб не пропустити нові випуски!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Раніше не зустрічав таких питань»: переможці першого випуску проєкту Клуб 1% розповіли про найскладніші моменти гри, кастинг і на що витратить свій виграш

 

Новини по темі