«Раніше не зустрічав таких питань»: переможці першого випуску проєкту Клуб 1% розповіли про найскладніші моменти гри, кастинг і на що витратять свій виграш

КЛУБ 1%
Дивитися
Клуб 1%: перші переможці проєкту - про кастинг, найскладніші питання та на що витратять виграш
1+1 media

Перші переможці Клубу 1% розповіли про те, як потрапили в проєкт, що збило їх з пантелику під час гри і на що хочуть витратити свій виграш

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна відбулася прем'єра нового проєкту про кмітливість – Клуб 1%. Перші учасники гри вже мали змогу випробувати свої когнітивні здібності у нетривіальних завданнях, які потребують не лише знань, а й нестандартного мислення.

100 гравців змагалися за титул найкмітливішого учасника, щоб відповісти на фінальне запитання, на яке знає відповідь лише 1% українців. Фінал першого випуску Клуб 1% став несподіваним, адже перемогу здобули одразу два гравці — Олександра та Владислав, які розділили між собою головний приз та здивували всіх своїми ерудованими відповідями та стратегіями.

Редакція 1plus1 поспілкувалася з переможцями одразу після їхньої перемоги. Олександра та Владислав поділилися своїми першими емоціями, розповіли про найскладніші моменти гри, які збили їх з пантелику і зізналися, на що витратить свій виграш.

Клуб 1%: переможці першого епізоду
1+1 media

Олександра після закінчення гри зізналася, що ще не до кінця усвідомила, що перемогла:

«Чесно, я досі не розумію, що сталося, і як це взагалі сталося. Я хотіла лише подивитись, отримати певні емоції саме від перебування на таких масштабних проєктах, бо я була здивована, як взагалі сюди потрапила, а вийшло, що навіть виграла», - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповідайте на запитання проєкту Клуб 1% та вигравайте цінні подарунки: розповідаємо, як це зробити на MEGOGO

Вона розповіла, що для неї було цікаво проходити кастинг, адже питання змушували мислити нестандартно. Олександра також поділилася своєю історією, зізнавшись, що потрапила на проєкт завдяки подрузі, яка переконала її взяти участь у кастингу:

«Вона мені написала, що дізналася про кастинг Клуб 1% і майже була впевнена в тому, що я виграю, бо я, за її словами, дуже ерудована. Я тоді подумала скептично, але подруга все ж таки мене переконала і заповнила анкету», - зізналася учасниця.

Клуб 1%: переможці першого епізоду
1+1 media

«Краще взяти пас, ніж програти»

Коли йшлося про складні питання у грі, Олександра розповіла, що двічі скористалася правом на пас:

«Я застосувала пас двічі, вперше це було на питанні з геометричними фігурами, коли потрібно було відповісти, якої не вистачає. Я не до кінця розуміла логіку. А вдруге я використала пас, коли я мала 3 варіанти відповіді, і я розуміла, що вони всі можуть бути правильними. Краще взяти пас, ніж програти», - зазначає вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливість перевірити свою логіку, пам'ять та інтелект: Тімур Мірошниченко та Володимир Завадюк розповіли, у чому унікальність нового проєкту Клуб 1%

Щодо планів на виграш, Олександра вирішила зберегти інтригу: «Виграш я відкладу на мрію. Яку саме – не скажу. Але це справді чудова мрія».

Другий переможець Владислав поділився, що після гри відчуває одночасно втому та радість, але при цьому дуже позитивні емоції від перемоги. Владислав дізнався про Клуб 1% завдяки Facebook і вирішив взяти участь, не очікуючи на особливий результат.

Клуб 1%: переможці першого епізоду
1+1 media

«Для мене це було просто цікаво. Питання виявилися справді захоплюючими. Я просто насолоджувався процесом гри, відповідав на запитання та отримував задоволення від атмосфери», - розповідає переможець.

Як і Олександра, він також скористався можливістю пасу.

«Питання мені дуже сподобалися, я таких раніше не зустрічав»

«Я на два питання взяв пас, причому, як потім виявилося, я знав відповідь, просто не був упевнений. Наприклад, питання про Дракулу і ще одне досить важке, як на мене — про змія, стрілу і крокодила. Чесно скажу, що питання мені дуже сподобалися, я таких раніше не зустрічав», - зазначив він.

Також Владислав розкрив секрет, куди витратить свій виграш:

«Виграш витрачу на чурчхелу, звісно. Куплю дуже багато чурчхел на кілька тисяч, а решту грошей витрачу на донат, коли вийде нове відео про збір від Байдака».

Клуб 1%
1+1 media

Переможці Клубу 1% розповіли про навички, які, на їхню думку, допомогли їм здобути перемогу. Олександра розповіла, що для неї важливо було дотримуватись двох принципів:

«Перше – не ускладнюй завдання, а друге – не спрощуй. Це здається простим, але у грі дуже важливо знайти баланс між логікою та інтуїцією та не ускладнювати те, що лежить на поверхні. Часто ми шукаємо приховані відповіді там, де їх немає», – каже вона.

Владислав, у свою чергу, зазначив, що його ключовою перевагою була витривалість та обізнаність:

«Я думаю, що саме витривалість мені дозволила перемогти. Гра була інтелектуально насиченою, але для мене це було просто, я сидів, насолоджувався атмосферою та відповідав на цікаві питання», - наголосив він.

А чи ви готові перевірити свій інтелект? Дивіться проєкт Клуб 1% щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна. Подивитись Клуб 1% також можна онлайн на сайті 1plus1 і на офіційному YouTube-каналі проєкту. Підписуйтесь на YouTube-канал Клуб 1%, щоб не пропустити нові випуски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 1+1 Україна стартує новий масштабний проєкт Клуб 1%: правила інтелектуальної гри, яка не просто вразить, а стане викликом для вашого логічного мислення

Новини по темі