Ведучий Короля десертів Володимир Остапчук розповів, які солодощі можна давати дітям

Володимир розповів, якими смаколиками тішить свою доньку.

Поділитися:

Восени на телеканалі 1+1 стартує кулінарне реаліті Король десертів, у якому кондитери зі всієї країни дивуватимуть солодкими шедеврами, а їхню роботу будуть оцінювати справжні гуру кондитерської галузі: Стефан Вайттинадан — бренд-шеф ресторану Comme Il Faut в готелі InterContinental Kiev, Тетяна Вербицька — засновниця Міжнародної кулінарної академії, та Кирило Сміян — голова Асоціації кондитерів України.  Ведучим реаліті-шоу став Володимир Остапчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Сирне суфле з бананом від Володимира Остапчука

В ексклюзивному інтерв’ю виданню Телескоп Володимир розповів про «солодкі» зйомки та улюблені десерти родини.

У новому проекті учасники дадуть глядачам кулінарний майстер-клас: «Кондитерські секрети конкурсанти розкривають під час приготування різних солодощів: від еклерів до п'ятиярусних тортів. Попри конкуренцію між учасниками, наше кулінарне реаліті дуже веселе — воно як десерт «Павлова»: легке збите безе. Глядачі побачать, що десерт — це не лише смачно, але і в певній мірі сексуально. Адже він натякає на продовження вечора».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Король десертів – найспокусливіше шоу нового сезону!

На проекті ведучий спостерігав за учасниками, а потім намагався повторити рецепти вдома. Найскладнішим у приготуванні десертом Володимир називає еклери: «Я в дитинстві відвідував художню школу, де ми малювали різні фігури. Перший персонаж у мене був Колобок. Після цього я пробував писати вазу, піраміду, але у мене все одно виходив Колобок. І така ж історія тут: роблю еклери, а виходять профітролі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кондитерські тренди 2018 року

Володимир дотримується дієти, але зізнається, що солодке дуже любить. Він вважає, що Єва звабила Адама не яблуком, а десертом. «Мені подобається «Наполеон» і схожий на нього торт «Мільфей». Ще ціную італійський «Тірамісу» і круасани. Обожнюю суфле, тому що воно повітряне. І дуже люблю десерт «Павлова» — торт-безе з фруктовою начинкою», — поділився своїми уподобаннями телеведучий.

Також Володимир Остапчук розповів про улюблений десерт дружини: «Олена обожнює круасани. Уявляєте, мені днями наснився еротичний сон: я біжу по полю з круасанів. Ми маємо сімейну традицію: у березні їдемо до Парижа, де щоранку п'ємо ароматну каву і замовляємо свіжі круасани».

Маленьку доньку Емілію Володимир з дружиною обмежують у споживанні солодкого: «Доньці часто купуємо пастилу — називаємо це «корисні солодощі». Нерідко раджуся з дієтологом щодо того, які солодощі можна дітям. Вона каже, що ростити дитину спартанцем не треба, але обмежувати у вживанні цукру — це нормально, розумно».

Незважаючи на десятки кілограмів солодощів, які щодня готували на проекті, ведучий втримався від спокуси і не спробував жодного шматочка, тож результати дієти його приємно вразили: за час зйомок Короля десертів Володимир схуднув на 7 кг.

Повну версію ексклюзивного інтерв'ю з Володимиром Остапчуком читайте у свіжому номері журналу Телескоп.