Євген Кошовий в ролі Дона Корлеоне та повернення Боклана: стала відома дата старту нового сезону «Ліги Сміху»

Стала відома дата старту нового сезону «Ліги Сміху»: які зміни відбулися у розважальному шоу

24 вересня о 20:25 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону гумористичного шоу «Ліга Сміху».

Поділитися:

У новому сезоні відбудуться невеликі зміни у тренерському складі. Команди оцінюватимуть: Маша Єфросініна, Володимир Дантес, Олеся Жураківська, Сергій Бабкін. Народний артист України Станіслав Боклан знову стане граючим тренером, а вперше спробує себе у ролі зіркового наставника актор та автор Студії «Квартал 95» Олександр Пікалов.

Я вперше у ролі тренера «Ліги Сміху». Нарешті! Зізнаюсь, що я був на одному прогоні та ще тоді придивився для себе команди. Особисто я дуже хочу попрацювати з новими, яскравими учасниками. І вони там є», — розповів Олександр Пікалов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новим героєм найзагадковішого шоу країни «Маскарад» став могутній Пірат

стартує новий сезон ліги сміху з оновленим составом учасників

На глядачів очікує запекла боротьба. 18 команд боротимуться за право увійти до сезону. Проте вакантних місць тільки 12. Серед учасників багато новачків. Проте чи зможуть вони протистояти досвідченим колегам – про це стане відомо 24 вересня.

стартує новий сезон ліги смуху

Ведучі – Євген Кошовий та ПТП. Як і минулого сезону, команда «Ліги Сміху» готує гумористичні скетчі. У першому випуску глядачі побачать відео за мотивами фільму «Хрещений батько». У ньому Ігор Ласточкін приходить до «Дона» Євгена Кошового та просить на два випуски зробити його ведучим «Ліги Сміху». І «Дон» Кошовий піде назустріч Ласточкіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Ірина Поплавська розказала, чому не користувалася парфумами, а також про другий сезон «Моя улюблена Страшко» і своє кохання

Для цього він поставить незвичне завдання Насті Каменських – вирушити зі своїм чоловіком Потапом у подорож, аби відволікти його від «Ліги Сміху».

Суддівські перегони, кумедні жарти та боротьба за місце у «Лізі Сміху» – все це глядачі зможуть побачити у новому сезону вже 24 вересня о 20:25 на 1+1.