Акторка Ірина Поплавська розказала, чому не користувалася парфумами, а також про другий сезон «Моя улюблена Страшко» і своє кохання

Акторка Ірина Поплавська розказала, чому не користувалася парфумами, а також про другий сезон «Моя улюблена Страшко» і своє кохання

Акторка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська розповіла подробиці зі свого особистого життя.

Поділитися:

Ірина Поплавська є акторкою незалежного театрального проєкту «Театральна Біржа» (проєкт худкерівника Лева Сомова). Впізнаваною актриса стала завдяки ролі в новому серіалі "Моя улюблена Страшко". На своїй сторінці в Instagram зірка чесно відповіла на багато запитань підписників. Отже, чи вільне серце Ірини, чи планується другий сезон серіалу та яка історія створення ніку її Instagram профілю?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайомство з головними героями "Моя улюблена Страшко": акторський склад серіалу

Акторка зізнається: колись навмисно не користувалась парфумами! Чому та який сенс в цю акцію вкладала зірка? Ірина розповіла:

Найбільше в людях я ціную чесність. Так було завжди і це навіть не про те, щоб людина на словах обманювала. А чесність у всьому: в поглядах, в поведінці. Я навіть якийсь час парфумами не користувалася, тому що мені здавалося, що це якась брехня – придуманий штучно створений запах, який я надаю собі.

Поплавська зазначила, що чесність для неї – це як стиль життя. Вона цінує людяність та доброту й вважає, що це важливіше, аніж інтелектуальний розвиток.

моя улюблена страшко

Найочікуваніша відповідь на питання: чи планується другий сезон серіалу "Моя улюблена Страшко" з Іриною Поплавською в головній ролі? Акторка інтригує:

Я дуже в це вірю, сподіваюся і чекаю.

До речі, можете подивитись сюжет "Сніданку з 1+1" з актором серіалу Сергієм Кияшко, який розповів, як знімалася "Моя улюблена Страшко":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ірина Поплавська у флешмобі #Красивасерцем розповіла про булінг через голос, свій шлях до професії та власне сприйняття краси

Турбує підписників й питання, чи вільне серце Ірини Поплавської. На що акторка відповіла:

Свобода – те відчуття, яке завжди зі мною. І так, зараз я "вільна".

Як зірка придумала собі такий нік в Instagram – @icedevka (айсдєвка)? Пояснила:

Так прочитала моя мама, коли я спочатку назвала свою сторінку @lice.deyka («лицедейка»). Я згодом подумала, що це дуже прикольно і, до речі, в інстаграмі я така одна – «айсдєвка».

Дивіться серіал "Моя улюблена Страшко" з понеділка по четвер о 20:45 на каналі 1+1!