Новим героєм найзагадковішого шоу країни «Маскарад» став могутній Пірат

Новим героєм найзагадковішого шоу країни «Маскарад» став могутній Пірат

Вже 18 вересня о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра другого сезону найзагадковішого шоу країни під назвою Маскарад.

Поділитися:

Зіркові команди будуть змагатися за перемогу, а зірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення у фантастичних образах продемонструють глядачам різноманітні таланти.

Триває медійний квест від телеканалу 1+1, завдяки якому телеглядачі дізнаються, хто стане героями нового сезону «Маскараду». Персонажі з'являються в ефірі телеканалу, соц.мережах, друкованій пресі, а також на різних заходах, анонсуючи появу наступного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками»: Ірина Білик з’явиться на паркеті разом з Дмитром Дікусаром та вестиме балкон другого ефіру

Вчора ввечері завдяки квесту глядачі дізнались, що новим героєм шоу став могутній Пірат. Фантастичний персонаж з’явився на найбільшому світлодіодному екрані Європи, розташованому на фасаді ТРК Gulliver, що на «київській Таймз Сквер».

За легендою шоу, Пірат — це бувалий моряк, який багато років провів на кораблі, подорожуючи світом. Життя зробило його брутальним чоловіком, але в глибині серця все ж таки залишилась любов та романтика.

Костюм Пірата складається з бордового плащу, прикрашеного золотими візерунками, та бархатного темно-зеленого жилету. Замість руки у Пірата величезний корабельний крюк, прикрашений більш ніж 2000 страз, а обличчя героя заховане за золотистим черепом. Замість очей обличчя героя прикрашають два великі серця.

Маскарад

Голову персонажа оздоблює велика піратська шляпа.

Хто саме ховається в фантастичному герої, глядачі і зіркові команди зможуть відгадувати під час ефірів нового сезону «Маскараду».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов розповів, чому вони з дружиною назвали другого сина саме Данилом

Наступного персонажа можна буде побачити 17 вересня у соц.мережах телеканалу 1+1.

Нещодавно телеканал 1+1 презентував яскравий промо-ролик, в якому пухнастий Бабайка у студії звукозапису вмовляв Юлію Саніну вгадати, хто ховається в його персонажі.  

Нагадаємо, ведучий шоу — Тімур Мірошниченко. Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна. 

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали примадонна української музичної індустрії Ірина Білик і співак Дантес. Кожного епізоду зірок чекає «Ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти, актори чи спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «Ліпсінк батлу» визначатимуть глядачі в залі за допомогою спеціального додатку в смартфоні.

«Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».