Нові фестивальні правила та ведучий: яким буде новий сезон «Ліги Сміху» на 1+1

Яким буде новий сезон «Ліги Сміху» на 1+1: буде новий сезон та ведучий!

4 березня о 20:20 на телеканалі 1+1 стартує дев’ятий сезон гумористичного проєкту «Ліга Сміху».

Поділитися:

На телеглядачів чекають несподівані сюрпризи, серед яких – багато новачків, повернення улюблених команд, зміна тренерського складу та навіть новий ведучий.

Кошовий Розовий

У фестивалі «Ліги Сміху» візьмуть участь 18 найсильніших та найсмішніших команд, з яких до сезону потраплять лише 12. Новим правилом стане те, що тепер голосування «лайками», яке ввели минулого сезону, розповсюджуються і на фестивальну частину. У кожного з тренерів є планшет, на якому тільки одна кнопка «лайк».  Кожен раз, коли тренеру стає смішно під час виступу, він натискає кнопку. Одне натискання рахується, як один бал. Завдання для команд – набрати найбільшу кількість балів. Турнірна таблиця визначить найсильніші команди, з яких тренери будуть обирати собі учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Головний тут – глядач», – DOROFEEVA про «Голос країни» та про свої головні завдання у шоу

У новому сезоні співведучим гумористичного шоу разом з Євгеном Кошовим став чемпіон третього сезону «Ліги Сміху», фронтмен команди «Загорецька Людмила Степанівна» Віктор Розовий. Його команда є улюбленицею публіки. Окрім того, Віктор став першим випускником проєкту, який отримав честь вести шоу. Новий ведучий розповів, що у новому амплуа трохи хвилюється, оскільки відчуває інший рівень відповідальності.

Кошовий Розовий

«Мені зателефонували і запитали, що я роблю в п’ятницю та чи буде можливість приїхати в Київ зі Львова, де я живу. На пропозицію стати ведучим була одна відповідь: «Так!». Я не хвилювався на сцені, але відчував величезну відповідальність. Коли ти виступаєш як учасник, у тебе відповідальність лише за себе. А коли ти ведучий, то за всіх: за інші команди, за тренерів, потрібно підтримувати атмосферу та модерувати процес», — прокоментував Віктор Розовий свій перший досвід у ролі ведучого.

Тренерський склад також зазнав змін. У дев’ятому сезоні оцінювати та грати разом з командами будуть: Станіслав Боклан, Маша Єфросініна, Володимир Дантес, Олександр Пікалов. Також до них доєдналися гуморист Ігор Ласточкін, який останні два сезони був редактором проєкту, а також гумористка Тетяна Лазарєва, яка вперше спробує себе у цій ролі.

Ліга сміху

Ігор Ласточкін з радістю та гордістю повертається до тренерського крісла «Ліги Сміху». А Тетяна Лазарєва зазначила, що давно слідкує за шоу, проте стати тренером погодилася не одразу.  Акторка поділилася, що їй подобається нестандартний гумор. З минулих сезонів були до вподоби: «Ветерани космічних військ», «В активному пошуку» та «Загорецька Людмила Степанівна».

Ігор Ласточкін

Олександр Пікалов, який вдруге буде тренером у «Лізі Сміху», насамперед, бажає отримати задоволення від сезону та попрацювати з цікавими командами.

«Я дуже щасливий, що починається новий сезон «Ліги Сміху», і я знову тренер. Зізнаюсь, що був на відбірковому етапі в Одесі та всі команди вже бачив. Але, звичайно, для знімального концерту учасники підтягнуть моменти, які могли бути не дуже вдалими та додадуть нові жарти. Так що у мене є багато претендентів, з ким би я хотів грати. Побачимо, як вони виступлять на фестивалі в Києві», — прокоментував Олександр Пікалов. 

Цього сезону на глядачів очікують різноманітні команди. Наприклад, на фестиваль повернуться «Мініпанки» та «Х.П.З.Я». Також сезон доповнився новою жіночою моно-командою. Окрім «Мы слышали Гагару», з якою глядачі познайомились минулого сезону, у нову «Лігу Сміху» доєднається ще одна — «Наталі» з Житомира. Дівчина Наталя у «Лізі Сміху» збирається дивувати нестандартною подачею жартів, а також цікавим музичним інструментом.

Повний список команд, які виступатимуть на фестивалі: «Олег ТБ», «Соль», «Велосипед», «ВВ», «Театр Імені Павлова», «ФРАУ», «Метро Одесская», «Налисники», «Дядя Ігор», «Сумне життя Гриші та Діми», «Лови кураж», Владимирский Централ», «Мініпанки», «Наталі», «Между делом», «Х.П.З.Я.» та «ОГО».

Хто переможе: знайомі команди чи невідомі новачки? Дивіться новий сезон «Ліги Сміху» вже 4 березня о 20:20 на телеканалі 1+1.