«Головний тут – глядач», – DOROFEEVA про «Голос країни» та про свої головні завдання у шоу

Голос країни
DOROFEEVA розповіла про враження від Голосу країни, творчі плани та особисте життя (інтерв'ю)
Facebook Надя Дорофеева

Тренерка «Голосу країни-12» DOROFEEVA поділилася своїми враженнями щодо цього проєкту та розповіла про свої творчі плани.

Поділитися:

DOROFEEVA, тренерка «Голосу країни-12», в інтерв’ю УНІАН розповіла про свої головні завдання на проєкті, особливості конкуренції з Потапом, а також про свої творчі плани та особисте життя. Нагадаємо, минулого року саме DOROFEEVA стала тренеркою-переможницею «Голосу країни». Чи прагне вона повторити цей успіх і у 12 сезоні шоу? Це Надя коментує так:

«Я зрозуміла одне – в цьому непередбачуваному проєкті не існує конкретних планів. Все залежить від того, наскільки сильно той чи інший учасник відгукнеться глядачеві, головний тут – глядач. Єдиний мій план як тренера в цьому сезоні – намагатися зробити максимально все, щоб переміг учасник моєї команди».

Дорофеева

Цього року у тренерських кріслах на «Голосі країни», окрім самої DOROFEEVA, Потап, Оля Полякова та Святослав Вакарчук. Наскільки важко Наді конкурувати з її наставником Потапом? Про це DOROFEEVA розказує:

«В цьому плані мені найважче, адже непросто конкурувати з Потапом, якого я дуже люблю і поважаю. Але я готова конкурувати і зроблю все, щоб мої учасники виглядали достойно. І мені було би приємно, якби Потап мною пишався».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA розповіла про свою команду та про головні особисті завдання на проєкті (ЕКСКЛЮЗИВ)

Співачка не лише поділилася враженнями від проєкту «Голос країни», а й розповіла про свої творчі плани, особисті амбіції. Наприклад, Надя зізналася, що перебудувала формат свого спілкування з прихильниками у соцмережах, оскільки усвідомлює свій вплив на них і відчуває певний ступінь відповідальності за це. Надя ділиться:

«Цього року я почала відкрито виражати свої думки в постах: пишу про страхи, комплекси, прийняття себе, про важливі теми, на які наважилася говорити лише зараз. І це багатьом відгукується».

Дорофеева

Нещодавно DOROFEEVA зробила нове татуювання на нозі, яке присвячене саме сміливості бути собою, а також перегукується з сенсами, вкладеними у її нову пісню raznotsvetnaya. Про цей свій вчинок, а також про прем’єру Надя висловлюється так:

«Я дуже давно хотіла зробити тату саме в цьому місці, на нозі, але не знала, що набити. І тут написалася пісня raznotsvetnaya. Це ніби нагадує мені, що я різна. Це тату – про моє бажання бути сміливішою. raznotsvetnaya – про те, що я така, яка є. Це історія моєї сміливості: бути собою, любити без заборон, творити, рости, бути вільною від чужої думки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра від тренерки "Голосу країни-12" DOROFEEVA: raznotsvetnaya (ВІДЕО)

Про інші свої творчі плани DOROFEEVA розповідає: продовжує готувати перший великий альбом, працювати над розвитком свого сольного проєкту. Також Надя обіцяє колаборації з іншими виконавцями. А як же Надя Дорофєєва при такій великій професійній зайнятості встигає приділяти час свої стосункам з чоловіком, співаком Володимиром Дантесом? Про це співачка каже:

«Оскільки ми музично-творча сім’я, ми живемо цікавим та наповненим життям. У нас в питанні пріоритів – баланс».

Дивіться більше про музичні новинки тижня:

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на 1+1.

Новини по темі