Олена Кравець показала, як підросли її двійнята

Тренер Ліги Сміху оприлюднила фото своїх милих двійнят

Поділитися:

Нещодавно зірка шоу Вечірній квартал та Ліга сміху Олена Кравець відсвяткувала день народження своїх маленьких діточок. 15 серпня двійнятам Олени виповнився 1 рік. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки «Ліги сміху» розповіли про відпустку: Зеленський опинився на безлюдному острові, Кравець худла в Грузії

В Інстаграмі зірка показала неймовірно милих двійнят. Помітно, що Катя та Ваня полюбляють одягати схожий одяг. 40-річна актриса також показала, як грається із дітьми та які забави їм подобаються. 

Олена Кравець стала матір’ю вдруге 15 серпня минулого року. Тепер у сім’ї кварталівців троє дітей. Старшій донці Олени та Сергія вже 14. Марія дуже схожа на свою зіркову матусю.

Нагадаємо, що прем’єра першого випуску Ліги сміху відбулася 29 вересня. Олена Кравець заради спільних номерів з хлопцями з «Відпочиваємо разом» і «Луганської збірної» навіть пошила на замовлення спеціальний костюм-трансформер, щоб догодити одночасно двом командам. Кравець з'явилася в двох образах - легендарної тітки Соні і секс-символа української естради Олега Винника. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець вийшла на сцену в образі Олега Вінника