Переможець другого сезону «Ліги сміху» Марк Куцевалов пройшов пішки від Чорноморська до Карпат і зібрав майже 3 мільйони гривень для військових

Переможець «Ліги сміху» Марк Куцевалов зібрав майже 3 мільйони гривень для ЗСУ
Instagram/markelllooo30

Переможець "Ліги сміху" 2016 року Марк Куцевалов здолав пішки 850 км і зібрав гроші на 3 автомобілі швидкої медичної допомоги для ЗСУ.

Поділитися:

Переможець "Ліги сміху" 2016 року гуморист Марк Куцевалов, більше відомий як «Прозорий гонщик», завершив свою благодійну акцію "Швидкий похід" і зібрав майже 3 мільйони гривень на 3 машини швидкої медичної допомоги для наших військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «200 гривень з його пенсії летять військовим», – зірка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» Олександра Машлятіна розповіла зворушливу історію про свого дідуся-хіміка

Марк Куцевалов 6 серпня вирушив пішки з рідного Чорноморська, щоб до Дня незалежності дістатися до Говерли. Гуморист пройшов 850 км з благодійною метою: зібрати кошти на 3 медичні авто для передової. І це йому вдалося зробити. В Instagram він написав:

"Це неймовірно! Ви зібрали 2 850 000 грн. Справу зроблено! Три машини швидкої допомоги незабаром будуть придбані".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці на фронті, волонтери та артисти на передовій: як гумористи України наближають нашу перемогу

Марк Куцевалов щодня робив звіт зі своєї подорожі у сторіз в Instagram, щоб долучити до благодійного проєкту якомога більше людей. Про свій проєкт гуморист написав:

"Це благодійний реаліті-похід через всю країну, від Чорного моря до Говерли, заради збору коштів на 3 машини швидкої домомоги, що врятують ще більше життів й наблизять нас до перемоги! Разом ми дійдемо! До перемоги!"

Дивіться сюжет ТСН про благодійний похід переможця "Ліги сміху" Марка Куцевалова: