У новому випуску «Ліги Сміху» покажуть спецпроект «Шлях до фіналу»

Ліга Сміху: спецпроект "Шлях до фіналу" з найкумеднішими жартами сезону

Спеціальний випуск проекту, в якому зібрані найкумедніші жарти учасників 4-го сезону

Поділитися:

Сьогодні о 20:15, напередодні фіналу «Ліги Сміху», глядачі 1+1 побачать спеціальний випуск проекту, в якому зібрані найяскравіші моменти з виступів учасників 4-го сезону. А вже за тиждень Україна дізнається, яка команда стане чемпіоном «Ліги Сміху» 2018. Це будуть або дебютанти сезону — «Готель 72» з тренером Владом Ямою, або досвідчені учасники зі «Стоянівки» з Олею Поляковою.

Цей сезон «Ліги Сміху» традиційно стартував в Одесі на початку року. Перший тур фестивалю зібрав 190 команд, 69 міст і 7 країн. До другого туру пройшли 50 команд, а 14 із них на галаконцерті вибороли путівки в сезон: «Стоянівка» та «Вінницькі» з тренером Олею Поляковою, «Луганська збірна» і «Джан» з Євгеном Кошовим, «Стадіон Діброва» й «Ветерани космічних військ» з Юрою Ткачем, «Пішло-поїхало» та «Лукас» з тренером Ігорем Ласточкіним, «Ніколь Кідман» та «Отдыхаем вместе» і тренер Надя Дорофеєва, «30+» і «Млека» зі Стасом Бокланом, «Готель 72» і «Инородный театр абсурду «Воробушек»» з Владом Ямою.

Протягом сезону учасники команд перевтілювались у відомих зірок, спортсменів, були модними експертами, музикантами й навіть презентували власні варіанти відомих серіалів і блокбастерів. Півфіналістами стали команди «Готель 72» з тренером Владом Ямою і «Стоянівка» з Олею Поляковою.

В одному з виступів збірної «Готель 72» тренер Влад Яма перетворився на співака Олега Винника, який втомився від жіночої уваги. Оля Полякова та її команда «Стоянівка» виступили в стилі джаз. Під час одного з номерів співачка вийшла на сцену не з-за лаштунків, а із музичного інструменту, вразивши глядачів спокусливим образом Мерлін Монро.

У цьому сезоні «Ліги Сміху» команда «Готель 72» встигла побувати в Індії. Тренер Влад Яма перетворився на мудрого монаха-відлюдника, який взявся допомогти закоханому хлопцю Кхану. «Ти сюди приїхав на плацкарті, значить, ти вже пізнав нірвану», - резюмував тренер в образі мудреця. Учасники «Стоянівки» встигли попрацювати з Оленою Кравець. Гумористи показали, як би проходив чемпіонат із гольфу в молдавському селі.

Сьогодні о 20:15 на телеканалі 1+1 дивіться найкумедніші жарти учасників 4-го сезону «Ліги Сміху». А рівно за тиждень не пропустіть фінальну битву команд «Стоянівка» і «Готель 72».