До чого сняться хробаки: розгадка кошмарів у серіалі "Ловець снів"

Ловець снів
11:00
Будні
Сонник: до чого сняться хробаки

"Ловець снів": як кошмар про хробаків допоміг Ганні змінити життя?

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 15:00 на телеканалі "1+1 Україна" глядачі можуть побачити прем’єру серіалу "Ловець снів", у якому Назар Лютий допомагає зрозуміти сни та дає поради, які допоможуть налагодити життя.

Героїню 24 серії красуню Ганну нещодавно покинув хлопець та зрадила подруга. Дівчина не могла зрозуміти, в чому причина того, що від неї відвертаються близькі люди. У свої 23 вона досі не працювала, жила з батьками й зовсім не вміла дбати про себе. Останнім часом Ганну почали мучити кошмари, в яких навколо неї повзали хробаки. У пошуках відповідей дівчина звернулася по допомогу до Назара Лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ловець снів": розгадайте таємницю сновидіння про камінь на грудях (опитування)

Ловець снів порадив дівчині самостійно готувати собі їжу, а згодом навіть переїхати до однолітків. Ганні такі завдання не сподобалися, адже жити з батьками їй було значно простіше. До того, з новими сусідами дівчина також швидко посварилася. Утім, вдома кошмари продовжилися і Ганна повернулася до ловця снів разом із мамою, щоб та допомогла в усьому розібратися. Урешті-решт, Назар Лютий зміг пояснити дівчині, що її сни свідчать саме про надмірну опіку батьків. Для них вона досі лишалася маленьким пташеням, якого вони не випускали з гнізда й продовжували годувати хробаками. 

Після усвідомлення цього, дівчина швидко знайшла роботу, орендувала власну квартиру та почала вчитися бути самостійною. Ганна навіть помирилася з колишніми сусідами і зрозуміла, що раніше була занадто егоїстичною та грубою, через що від неї й відверталися близькі люди.

Цю та інші серії серіалу “Ловець снів” дивіться онлайн на сайті 1+1:


Нагадаємо, серіал "Ловець снів" можна дивитися з понеділка по п’ятницю о 15:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чого сниться поїзд: сонник (пояснення Ловця снів)

Новини по темі