Ловець снів: до чого сняться завішані дзеркала, поїзд, що наближається, та інші кошмари

Ловець снів
11:00
Будні
Сонники: до чого сняться зуби, вбивство, поїзд та інші кошмари – розгадки із серіалу Ловець снів

Сонник та психологія: до чого сняться зуби, вбивство, поїзд та інші кошмари – розгадки із серіалу Ловець снів

Поділитися:

Тривожні сни завжди стають темою дослідження людини, яка шукає пояснення та розгадку свого кошмару у соннику.

Однак не тільки сонник здатний розповісти, що означає те чи інше сновидіння, адже насправді жах може свідчити про приховані переживання людини на підсвідомому рівні.

З понеділка по п'ятницю з 13:25 на телеканалі 1+1 Україна транслюють серіал Ловець снів про Назара Лютого, який виступає посередником між світом снів та реальністю. У цьому матеріалі зібрали кілька розгадок снів, що часто зустрічаються, які допоможуть розгадати таємницю сновидінь і зрозуміти, як покращити життя.

До чого наснилось, що ви тонете

Фахівець по снах пояснює, що на підсвідомому рівні такий сон може означати внутрішні переживання про нещасливі стосунки, в яких людина намагається переконати себе у зворотному та з різних причин зберігати їх – наприклад, на знак подяки за допомогу або через страх самотності та невпевненості у власних силах.

До чого сниться, що ви нападаєте на людину

Герой серіалу Ловець снів звернувся до Назара Лютого з тривожними думками, які почали відвідувати його після кошмарів. У своїх снах Артем переслідує та нападає з гайковим ключем у руках на свого шкільного кривдника. Назар Лютий допоміг усвідомити, що причиною сновидінь юнака є його батьки. Саме вони обирали, яким має бути хлопець, що нарощувало в ньому гнів. Усвідомивши це, хлопець навчився сам себе захищати та відстоювати свою позицію.

Ловець снів

До чого сниться, що ви задихаєтеся

Героїні однієї із серій постійно снився кошмар, у якому вона прокидалася серед ночі від того, що в неї на грудях лежить великий і важкий камінь, який заважає дихати. Коли вона звернулася до Назара Лютого, той пояснив, що каміння на її грудях це образи, які вона тримає в собі. Дівчина не наважувалася говорити з близькими про те, що її турбує та завдає шкоди, і це не давало вільно дихати.

До чого сниться потяг, що наближається

Дівчині постійно снився кошмар, у якому вона разом зі своєю мамою та хлопцем стояли на залізничних коліях. Поки до них наближався потяг, вона не могла обрати, до кого підійти, але навіть не думала зійти з рейок. Героїня звернулася за порадою до Ловця снів, і той пояснив, що причиною є невміння власноруч керувати життям. Отже, якщо вам сниться, що до вас наближається поїзд, але ви не сходите з рейок, це означає, що ви не можете самі приймати важливі рішення, які змінять ваше життя, дозволяєте іншим управляти вами і не думаєте про власний комфорт. Назар Лютий радить взяти життя у свої руки та задуматися про власні бажання.

Ловець снів

До чого сняться зуби

Одній з героїнь серіалу постійно снився кошмар, у якому вона стоїть перед дзеркалом і чистить зуби, доки не помічає кров на своїх губах. У Катерини починають один за одним випадати зуби, і знесилена вона падає на підлогу. Назар Лютий пояснив дівчині, що кошмари свідчили про її страхи. Ловець снів провів її в контрольоване сновидіння, і вона згадала ситуацію, що сталася у дитинстві, коли гуляла одна. Вона впала і вибила зуб, але на допомогу ніхто не прийшов - вона сиділа і плакала, бо вважала себе нікому непотрібною. З того часу в неї з'явився страх самотності. Жах про зуби став нагадуванням, наскільки важливо проводити час з дитиною, щоб вона відчувала себе важливою і захищеною.

До чого сняться завішані дзеркала

Якщо вам сняться завішені чи розбиті дзеркала, то важливо звернути увагу на своє ставлення до партнера. До Назара Лютого в одній із серій серіалу Ловець снів звернувся хлопець, якому постійно снився кошмар із дзеркалами, завішеними чорною тканиною. Коли хлопець відкривав їх, то розумів, що всі вони розбиті. Як пояснив Назар Лютий, розбиті дзеркала зі снів хлопця символізували спотворене уявлення про стосунки. Пізніше хлопець усвідомив, що головне в дівчині - її внутрішній світ, а не вміння господарювати і вона повинна перш за все подобатися йому, а не родичам.

Нагадаємо, серіал Ловець снів можна дивитися у будні о 13:10 на телеканалі 1+1 Україна, а також на сайті 1+1.

Новини по темі