До чого сниться, що ти тонеш: несподівана розгадка жаху від Ловця снів

Ловець снів
11:00
Будні
Сонник: до чого сниться, що ти тонеш – розгадка сну

Що означає кошмар, у якому ти тонеш, пояснює Ловець снів Назар Лютий

Поділитися:

З понеділка по п'ятницю на телеканалі 1+1 Україна транслюють серіал Ловець снів про Назара Лютого, який виступає посередником між світом снів та реальністю. Він допомагає людям розгадати таємницю їхніх сновидінь та зрозуміти, як покращити життя.

У 77-й серії популярного серіалу молодій дівчині Аліні сниться один і той самий жах - вона бачить, нібито її сестра тоне у воді, поки вона робить фото. Аліна вже місяць жила разом зі своїм хлопцем Ігорем в його квартирі. Він також дозволив жити разом з ними сестрі дівчини, Каті, адже в її гуртожитку йшов ремонт. Після цього Аліні почали снитися кошмари, які вона пов'язувала з сестрою, боячись, що та потрапила в погану компанію.

Дівчина думала, що в разі біди не зможе допомогти близькій родичці, тож по допомогу пішла до спеціаліста зі снів. Втім, Назар Лютий показав Аліні, що її сон має досить несподівану розгадку.

До чого сниться, що ти тонеш – розгадка сну

Фахівець із снів пояснив, що насправді дівчині снилося, що тоне не її сестра, а вона сама. Цей кошмар, за словами Назара Лютого, на підсвідомому рівні означає, що дівчина не щаслива у стосунках, але намагається переконати себе у зворотньому, адже вдячна своєму хлопцеві за допомогу.

«Не плутайте подяку з коханням. Підсвідомо вас так налякала перспектива одруження, що почали мучити кошмари. Брехня не красить, але терпіти і підлаштовуватися через вдячність – ще гірше. Візьміть своє життя у свої руки», - пояснив дівчині значення сну Назар Лютий.

Після візиту до Ловця снів Аліна усвідомила, що терпіла забаганки хлопця не лише через подяку, а й через страх взяти своє життя у свої руки, а також побоювання, що вона не впорається зі складнощами без допомоги бойфренда.

Дивіться 77 серію Ловця снів онлайн на сайті 1+1 та не пропускайте нові серії з понеділка по п'ятницю о 13:25 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі