Чому сниться смерть коханої людини - розгадка сну

Ловець снів
11:00
Будні
Що означає сон зі смертю коханої людини?

Сонник: до чого сниться смерть коханої людини - розгадка жаху від Ловця снів

Поділитися:

З понеділка по п'ятницю на телеканалі 1+1 Україна транслюють серіал Ловець снів про Назара Лютого, який виступає посередником між світом снів та реальністю. Він допомагає людям розгадати таємницю їхніх сновидінь та зрозуміти, як покращити життя.

У 65 серії до Ловця снів звернулась героїня Яна. Жінка була розлучена вже шість років. За цей час вона майже ні з ким не зустрічалась. З одного боку не могла забути зраду чоловіка, з іншого - була зайнята вихованням доньки. Декілька місяців тому жінка зустріла Олега і неочікувано для себе закохалась; а разом з коханням прийшли і нічні кошмари. Коли до снів додались дивні обставини, які заважали зустрічам, Яна зовсім себе накрутила. Зрозумівши, що не зможе вирішити цю ситуацію самостійно, жінка все ж скористалась порадою подруги і записалася на прийом до Ловця снів. 

Який сон побачила Яна?

Протягом довгого часу Яну щоночі переслідував кошмар, у якому її коханий - Олег зʼявлявся перед нею мертвим. Згодом сон змінився і чоловік намагався вбити у ньому і саму Яну. В чому загадка такого сну і як героїня позбулась щоденних кошмарів? 

До чого сниться мертвий коханий - розгадка сну 

Для вирішення проблеми, що не давала жінці спати і негативно впливало на її життя Назар Лютий порадив приділити увагу власній доньці, з якою вже довгий час були холодні стосунки. Мама і маленька Даша мали грати в гру "Правда чи дія", та Яна не була досконало відверта з донькою, що тільки погіршило ситуацію в особистому житті жінки. Стосунки з Олегом почали псуватись, а між матірʼю і донькою стався конфлікт. 

Згодом Яна зрозуміла свою помилку та змогла розповісти їй всю правду про власні переживання і зізнатись у змінах в особистому житті. До того ж, жінка перестала приховувати свою доньку від Олега, після чого кошмари перестали переслідувати Яну.

Дивіться 65 серію Ловця снів онлайн на сайті 1+1 та не пропускайте нові серії з понеділка по п'ятницю о 13:25 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі