До чого сняться закриті двері: сонник від Ловця снів (опитування)

Ловець снів
11:00
Будні
Сонник: до чого сняться закриті двері

Спробуйте вгадати, до чого сняться закриті двері та дізнайтеся пояснення Назара Лютого, головного героя серіалу “Ловець снів”.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 16:00 на телеканалі "1+1 Україна" глядачі можуть побачити прем’єру серіалу "Ловець снів", у якому Назар Лютий допомагає зрозуміти сни та дає поради, які допоможуть налагодити життя.

Головній героїні 18 серії серіалу Людмилі Василівні постійно снився кошмар, у якому з-за закритих дверей вона чула крики родини та прохання допомогти. Жінка намагалася відкрити двері та врятувати сім’ю, однак їй це не вдавалося.

 

poll_content_985

 

Пояснення Ловця снів 

Спочатку героїня була впевнена, що її сон свідчить про серйозні проблеми в житті її родини. Однак, коли жінка звернулася за порадою до Назара Лютого, він пояснив, що сон свідчить зовсім про інше. 

Після виходу на пенсію Людмила Василівна присвятила весь час родині: прибирала та готувала для них. Її кошмар означав те, що не варто нав’язувати допомогу, про яку її не просили. Натомість спокійно поговорити та дізнатися, як саме вона може бути корисною близьким.

Цю та інші серії серіалу “Ловець снів” дивіться онлайн на сайті 1+1.

Нагадаємо, що серіал "Ловець снів" можна дивитися з понеділка по четвер о 16:00 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі