"Ловець снів": до чого сняться завішані дзеркала (опитування)

Ловець снів
11:00
Будні
Ловець снів: розгадайте таємницю сновидіння про завішені дзеркала (опитування)

Чи вдасться вам зрозуміти, про що свідчив кошмар Володимира з серіалу “Ловець снів”?

Поділитися:

Щотижня, з понеділка по п’ятницю о 16:00 на телеканалі “1+1” Україна” можна побачити нові серії серіалу “Ловець снів” про Назара Лютого, який виступає посередником між світом снів та реальністю. Він допомагає людям розгадати таємницю їхніх сновидінь та зрозуміти, як налагодити життя. 

Головному герою 62 серії Володимиру постійно снився кошмар, у якому він повертається додому і бачить, що всі дзеркала завішені чорною тканиною. Коли хлопець відкривав їх, то розумів, що всі вони розбиті, і відображення тепер викривлене.

Батьки Володимира загинули, коли він був ще маленьким. Хлопець жив лише з бабусею Галиною, тож боявся, що кошмар може свідчити про те, що її щось загрожує, адже дзеркала завішують у день похорону. Бабуся не розповідала онуку про проблеми зі здоров’ям, але хотіла щоб він якомога швидше знайшов собі дівчину та створив власну сім’ю. Галина дуже хотіла, щоб дівчина онука була вправною в господарстві.

 

poll_content_1021

 

Правильна відповідь:

Коли герой звернулася до Назара Лютого, той пояснив, що оскільки бабуся була єдиною рідною людиною Володимира, він у всьому намагався їй догодити. Навіть дівчину намагався вибрати таку, щоб обов’язково їй подобалася. Та справа була в тому, що розбиті дзеркала зі снів хлопця символізували викривлення уявлення про стосунки.

Після візиту до Ловця снів Володимир усвідомив, що головне в дівчині — її внутрішній світ, а не вміння вести господарство. Перш за все, вона повинна сподобатися йому, а не бабусі.

Дивіться 62 серію “Ловця снів” онлайн на сайті 1+1 та не пропускайте нові серії з понеділка по п’ятницю о 16:00 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі