"Ловець снів": розгадайте таємницю сновидінь героїв (опитування)

Ловець снів
11:00
Будні
Ловець снів: розгадайте таємницю сновидіння героїв серіалу (опитування)

Чи вдасться вам відчути, про що свідчили сновидіння героїв серіалу “Ловець снів”?

Поділитися:

Щотижня, з понеділка по четвер о 16:00 на телеканалі “1+1” Україна” відбувається прем’єра серіалу “Ловець снів” про Назара Лютого, який виступає посередником між світом снів та реальністю. Він допомагає людям розгадати таємницю їхніх сновидінь та зрозуміти, як налагодити життя. 

Відчуйте себе в ролі Ловця снів та спробуйте відгадати, про що свідчили сни героїв серіалу.

 

poll_content_973

 

Правильна відповідь: 
У 5 серії “Ловця снів” герой звернулася до Назара Лютого, бо щоночі йому снився покійний батько, який душив його та приносив до оселі купу книжок.

Виявилося, що в дитинстві батько змушував героя займатися тим, що було йому не до душі, зокрема, читати. Для того, щоб припинити кошмари, Ловець снів порадив героєві покинути роботу, яка його не цікавила, та зайнятися улюбленою справою – стати кінологом. 

Детальніше дивіться у 5 серії “Ловця снів” онлайн на сайті 1+1.

 

poll_content_976

 

Правильна відповідь: 
У 1 серії “Ловця снів” героїня звернулася до Назара Лютого зі скаргою на те, що щоночі їй сниться сірий щур, який копирсається у купі її робочих паперів. 

Ловець снів пояснив: для того, щоб припинити жахіття, героїні слід менше концентруватися на роботі, яка забирала весь її час. Натомість потрібно присвятити себе родині, налагодити стосунки з чоловіком та падчеркою і щовечора готувавати разом вечерю. 

Детальніше дивіться у 1 серії “Ловця снів” онлайн на сайті 1+1.

 

poll_content_979

 

Правильна відповідь: 
У 6 серії “Ловця снів” героїня звернулася до Назара Лютого, тому що щоночі їй снилося власне відображення у дзеркалі, яке кричало та намаголося розбити скло, щоб вийти назовні.

Ловець снів порадив дівчині проводити більше часу з мамою та навіть провести разом Новий Рік. З’ясувалося, що все життя мама не наважувалася розповісти доньці таємницю страшної пожежі в її батьківському домі.

Детальніше дивіться у 6 серії “Ловця снів” онлайн на сайті 1+1.

Новини по темі