Прем'єра на "1+1 Україна": як проходили зйомки нового серіалу "Ловець снів"

Ловець снів
11:00
Будні

У "Сніданку з 1+1" показали залаштунки зі зйомок нового серіалу "Ловець снів" на "1+1 Україна".

Поділитися:

19 лютого о 16:15 на "1+1 Україна" відбудеться прем'єра соціальної драми "Ловець снів". У "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна", розповіли про деталі нового серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” та FILM.UA запустили проєкт “Ловець снів” у межах спільної угоди про створення фільмів та серіалів

Головним героєм нової 80-серійної стрічки є Назар Лютий, який не тільки допомагає розшифровувати сенс снів, а і вирішує життєві проблеми героїв. У нього незвичний  підхід до роботи.

"Такого ще не було в Україні", — коментує виконавець головної ролі Сергій Кисіль.

Цікаво, що у житті самого актора не сон, але знак долі вплинув на його участь у серіалі “Ловець снів”. Спочатку він сумнівався, чи погоджуватися на роль. Та одного разу, коли він їхав за кермом, його обігнав мотоцикліст, у якого на спині було велике зображення ловця снів. Тоді актор вирішив — сам Всесвіт підказує йому стати частиною цього проєкту. 

Ловець снів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберігають традиції у селі, де знімався фільм “Тіні забутих предків”: у “Світ навиворіт. Україна” покажуть репортаж Дмитра Комарова про стародавні обряди гуцулів

Над створенням серіалу "Ловець снів" працювала команда FILM.UA разом з "1+1 Україна". Стрічку знімали у будинку, де колись дійсно жив відомий психоаналітик. 

"Це буде про вас. Це про ті цінності, проблеми або болі, які близькі кожному з нас", — зазначає продюсерка проєкту Олена Канішевська.

Не пропустіть прем'єру "Ловця снів" уже 19 лютого о 16:15 на "1+1 Україна".

Новини по темі