«Маскарад» на 1+1: до головного суботнього шоу країни доєднається загадковий Пан Коцький та войовничий Ронін

«Маскарад» на 1+1: до головного суботнього шоу країни доєднається загадковий Пан Коцький та войовничий Ронін

Вже у суботу о 20:20 на телеканалі 1+1 покажуть новий епізоду головного розважального шоу країни «Маскарад».

Поділитися:

Зіркові команди продовжують відгадувати найвідоміших людей країни, які ховаються у фантастичних костюмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов постер і тизер романтичної комедії «Сусідка» з Ксенією Мішиною

Цього тижня телеглядачів здивують два нових персонажа. На сцену вийде войовничий Ронін, який вперше на проєкті продемонструє майстерний бій на шаблях. За легендою шоу, Ронін — це вільний воїн, який втратив свого майстра. Тепер він один подорожує світом і захищає свободу людей. Ронін вірить, що слава про його добрі справи розлетиться і він зможе повернутися в рідний край до нового наставника.

Маскарад

Образ героя складається з великого шолома. Одягнений Ронін в традиційний японський костюм воїна в коричневих і бірюзових тонах, рукава якого прикрашає шкіряна бахрома. Пальці і вуха Роніна розмальовані золотою фарбою, а обличчя закриває біло-рожева накладка. Шия героя оповита шовковою хустиною золотого кольору. В руках Ронін тримає дві самурайські шаблі, які стали його вірними супутниками в боротьбі за свободу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський прилетів зі Штатів на 8 ефір шоу "Танці з зірками" разом із дружиною

Доєднається до нього і розкішний фольклорний персонаж — Пан Коцький. За легендою шоу, Пан Коцький – це товариський герой, який знає собі ціну. Він полюбляє затишне житло з елементами розкоші, вишукану їжу та має неабиякий капітал. Який талант продемонструє герой, стане відомо вже незабаром.

Маскарад

Вийдуть на сцену і вже улюблені герої країни. Інопланетянин, костюм якого нещодавно на благодійному аукціоні купила донька Юрія Ткача, на вечір перевтілиться у Майкла Джексона та продемонструє свою пластичність та відому на весь світ місячну ходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іванна Онуфрійчук та вечір українських хітів на "Танцях зірками": ведуча назвала пісню, під яку отримала пропозицію та що слухає в машині

Звабливий Нептун підніметься під стелю знімального майданчику та разом із партнеркою продемонструє дива повітряної акробатики.

Лускунчик заспіває хіт «Подруга-ночь» у незвичному аранжуванні та разом з балеринами  створить атмосферу святкового вечора.

Маскарад

Наразі рахунок складає 40:30 на користь команди Юрія Ткача.

Нагадаємо, минулої суботи у Києві, на фестивалі під назвою «Кураж», відбувся благодійний аукціон костюмів з шоу «Маскарад». Ведучим аукціону став Тімур Мірошніченко. У ньому взяли участь три персонажі: автентична Мотанка, яскравий Папуга з Ріо та загадковий Інопланетянин, який став улюбленцем глядачів.

Цікаво, що інопланетянина придбала донька зіркового мисливця шоу Юрія Ткача Ліза, яка завітала із мамою на подію. Дівчинка була присутня на зйомках, і Інопланетянин став її улюбленим героєм на проекті.

Маскарад

«Я заробила гроші на зйомках сама та вирішила придбати для себе Інопланетянина», — сказала 6-річна Лізі.

Всі виручені кошти під час події були направлені на профілактику та первинну допомогу ментальному здоров'ю вразливих дітей і батьків з Луганської області.

Якщо ви хочете придбати якийсь із костюмів «Маскараду» та доєднатись до благодійності – звертайтесь у соц.мережі телеканалу 1+1 та шоу «Маскарад».

Дивіться шоу «Маскарад» щосуботи о 20:20 на телеканалі «1+1».