Маскарад на 1+1: новим героєм шоу став пухнастий Бабайка

Маскарад на 1+1: новим героєм шоу став пухнастий Бабайка

Вже незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра найзагадковішого шоу країни під назвою Маскарад.

Поділитися:

Зіркові команди будуть змагатися за перемогу, а зірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення у фантастичних образах продемонструють глядачам різноманітні таланти, такі як: танці, акробатика, гра на різних музичних інструментах та інші.

Триває медійний квест від телеканалу 1+1, завдяки якому телеглядачі дізнаються, хто стане героями нового сезону «Маскараду». Персонажі з'являються в ефірі телеканалу, соц.мережах, друкованій пресі, а також на різних заходах, анонсуючи появу наступного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  10 цікавих фактів про суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар

Сьогодні завдяки квесту глядачі дізнались, що новим героєм шоу став пухнастий Бабайка. Фантастичний персонаж з’явився в найпопулярнішому TikTok будинку країни під назвою Top Team House та зафільмував свою появу вірусними відеороликами в компанії блогерів мільйонників. Подивитися ролики можна у соц.мережах телеканалу 1+1 або TikTok хаусу.

Бабайка

За легендою шоу, Бабайка — це міфічна істота, якою батьки лякають малих та неслухняних дітей, але насправді він добрий і щирий персонаж. Тіло героя вкриває пухнаста біла шерсть, а ще Бабайка має великі вушка небесного кольору та чорний блискучий мікрофон.

Хто саме ховається в пухнастому герої, глядачі і зіркові команди зможуть відгадувати під час ефірів нового сезону «Маскараду».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Знайомство з головними героями "Моя улюблена Страшко": акторський склад серіалу

Наступний герой з’явиться 2 вересня на презентації шоу «Танці з зірками».

Слідкуйте за соц. мережами проєкту — maskarad_1plus1.

Нагадаємо, ведучий шоу — Тімур Мірошниченко. Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна. 

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали примадонна української музичної індустрії Ірина Білик і співак Дантес. Кожного епізоду зірок чекає «Ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти, актори чи спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «Ліпсінк батлу» визначатимуть глядачі в залі за допомогою спеціального додатку в смартфоні.

«Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».